2777
2789
عنوان

مادرهمسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 24 پست
به شوهرت بگو اگه قرار باشه مامانت حرف بزنه و دخالت کنه منم رفتارم باهاش عوض میشه،کم برو خونشون وقتی ...

حالا  نمیدونم امشب که اومد چی بهش بگم که با سیاست باشم.. هم بدش نیاد هم بره به مامانش بگه دخالت نکنه. هم عزیز باشم خخخ

هنوز صیغه اید این مدلیه میخواستی بگی زندگیه خصوصیه خودمو دلم بخواد میگم ازکسی اجازه نمیگیرم به مادرش ...

کلا همینجورین... با خواهرشم قهرم... نمیدونم همسرم گفت بهش پیام نده... 

الان که میخواد سوالی چیزی از من بپرسه میره از همسرم میپرسه که اون از من بپرسه....

وااااقعاااا نمیدونم با ی مشت بچه چجوری زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهت همینه زیاد بها میدی فکر میکنن خر بزرگی ان بعد دخالت میکنن ادم حسابشون نکن

من فقط بخاطر خودش بع مادرش احترام میزارم...

وگرن انچنان محبتی ازش ندیدم....

حالا  نمیدونم امشب که اومد چی بهش بگم که با سیاست باشم.. هم بدش نیاد هم بره به مامانش بگه دخالت ...

بهش بگو عزیزم اگه بهم اعتماد داری حرف بقیه رو گوش نده بگو قول بده چیزی شنیدی اول از خودم بپرس بعد مطمین شو و قضاوت کن

بهش بگو عزیزم اگه بهم اعتماد داری حرف بقیه رو گوش نده بگو قول بده چیزی شنیدی اول از خودم بپرس بعد مط ...

حالا بزار بیاد ببینم جواب مامانشو چی داده... 

اگر لازم باشه واقعااا رابطمو باهاشون محدود میکنم. من حوووصله این خاله زنک بازیا ندارم واقعا

حالا  نمیدونم امشب که اومد چی بهش بگم که با سیاست باشم.. هم بدش نیاد هم بره به مامانش بگه دخالت ...

اومد نشون بده که ناراحتی از مادرش. البته با خود شوهرت اصلا دعوا نکن. بهش محبت کن و باهاش خوب باش. بگو از دست مادرت ناراحتم که اینجوری میکنه.‌ شوهرتو بکش سمت خودت. 

اومد نشون بده که ناراحتی از مادرش. البته با خود شوهرت اصلا دعوا نکن. بهش محبت کن و باهاش خوب باش. بگ ...

تک پسرشونه...

من فکر میکنم اون خواهرش که من باهاش قهرم باعث شده مادرشوهرم اینجوری بگه 

وگرن اون از کجا میدونس من با دختراقوام اونا عید حرف زدم...

والاع بخدااا حرفای عادی؟ سلام خوببی... عیدت مبارک. عروسی نمیخواین کنین؟ نه فعلا... همیننن

تک پسرشونه... من فکر میکنم اون خواهرش که من باهاش قهرم باعث شده مادرشوهرم اینجوری بگه  وگرن ا ...

اونا یه چیزی شنیدن بعد فکر کردن تو گفتی.‌ولشون کن همین که کم‌محلی کنی بهشون بزرگترین بی احترامیه. بیشتر میسوزن.‌به شوهرت بگو بهشون بگه ازشون ناراحتی و کار تو نبوده. یه مدتم خونشون نرو بفهمن ناراحتی

اونا یه چیزی شنیدن بعد فکر کردن تو گفتی.‌ولشون کن همین که کم‌محلی کنی بهشون بزرگترین بی احترامیه. بی ...

الان همسرم میدونه من با خواهرش قهرم.... 

به خواهرشم گفته من باهاش قهرم...

بجای که بیاد از دلم در بیاره وقتیم سوالی داره که شاااید بشه ما باهم اشتی کنیم نمیاد از خودم بپرسه از همسرم میپرسه که اون بیاد از من بپرسه...

کلاااا از اینا نیسن ک فهمیدن قهری بیان سمتت...

من فکر کنم یکی خبراتو میبره میاره بگو به مادرش کی گفته سعی کن بفهمی چی به چیه چکن شرایط خوبی نداری اونم عقد نکرده صیغه... کاش نزاری رابطه داشته باشید مردا سرد میشن

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!