2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واضح تر بگین

مثلا وقتی دراز میکشین تپش قلب میگیرین 

همیشگیه یا فقط وقتایی که فعالیتتون کمه و یا استرس دارین

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

واضح تر بگین مثلا وقتی دراز میکشین تپش قلب میگیرین  همیشگیه یا فقط وقتایی که فعالیتتون کمه و ...

همیشگیه، چندساعت باید وول بخورم تا خوابم ببره هرچقدرم خسته باشم

همیشگیه، چندساعت باید وول بخورم تا خوابم ببره هرچقدرم خسته باشم

حتی اگه از خستگی ادم بمیره بازم باید دو سه ساعتی پهلو به پهلو بشه!!!اره منم ی ۱ سالی اینجوری بودم

یمدتی هم دارو..

باورکنین از ۷ صبح دانشگاه بودم بعدش سر کار...بازم نمیشد بخابم

اینکارارو کردم خیلی بهتر شد...یعنی خیلی خیلی

صبح ها ساعت ۵ بیدار میشدم

خونه بودم بهیچ وجه روتخت نمیرفتم

اتاق سرد باشه

چرت...کوتاه زیر یک ساعت بعدالظهر ظهر

خیلی خوبه!قشنگ خابو تنظیم میکنه

اتاقو بزارین برای خواب باشه نه دراز کشیدن

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

اسی منم ساعت خوابم فقط ۴ صبح هس تا ۱۰ ، دیگه قبل وبعد این ساعت محاله بخوابم ، حالا سرکارکه میرفتم از ۲ونیم ۳ میخوابیدم ۶ونیمم بیدار میشدم اینقدر این روال ادامه داشت که سخت مریض شدم و یکماه درگیرش بودم 

.