2777
2789
اره خداروشکر با همون طلاها صاحب خانه شدیم ی خونه.60متری خریدیم خیلی کوچیکه ولی باز خداروشکر مال خودم ...

خدارو شکر...درسته خونه کوچیکه ولی مال خودتونه..منم خونه خریدم چندسال پیش ولی بنگاهدارکلاهبرداربودش پولهامو دزدیدوفرارکرد..خداازش نگذره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من دو دلم میگم بخرم نخرم میگم شاید اومد پایین 

ممکنه بیادپایین...شایدم نه....اگرمیتونی پولهاتو حفظ کنی وخرج نکنی خب نگهش دار..اگرهم فکرمیکنی پولهات بطریقی میرن ازدستت .خوب طلابخر نهایتش 200یا300تومان ضررکنی بهترازاینه که کل پولهات ازبین برن

به مافروخت 885تومان..ولی دیگران رونمیدونم

خدا برای باعث بانیش نسازه ایشااله. همین تابستون گذشته گرمی۴۰۰ بود. میگفتیم زیاده. واقعا اشتباس خریدن بااین قیمتها

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
خدا برای باعث بانیش نسازه ایشااله. همین تابستون گذشته گرمی۴۰۰ بود. میگفتیم زیاده. واقعا اشتباس خریدن ...

چکارکنم اگرم نخرم پولم حلوا حلوا میشه  ته تهش هیچی نمی مونه واسم...اطرافمون زیادن کسایی که به طریق مختلف چپاول کنن...متوجه عمق مطلبم میشی ؟  

چکارکنم اگرم نخرم پولم حلوا حلوا میشه  ته تهش هیچی نمی مونه واسم...اطرافمون زیادن کسایی که به ط ...

اهان گرفتم عزیزم. پس تو هم برای خودت خرج کن. بیخیال. مبارکت باشه انشااله به دل خوش بندازیشون

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
خدا برای باعث بانیش نسازه ایشااله. همین تابستون گذشته گرمی۴۰۰ بود. میگفتیم زیاده. واقعا اشتباس خریدن ...

یادم میاد روزی گرمی 200تومان بودش...ماهم نازمیکردیم میگفتیم بعدبعدمیخریم پولمون رومیدادیم به این واون رشوه برای جلب محبت ..ولی نه پولمون برگشت نه دوستی مونده ..همه طلبکارشدن وسرما بی کلاه

یادم میاد روزی گرمی 200تومان بودش...ماهم نازمیکردیم میگفتیم بعدبعدمیخریم پولمون رومیدادیم به این واو ...

راست میگی عزیزم. مردم این دوره زمونه به محبت کردن الرژی پیدا کردن. بیخیال گذشته ها گذشته....