2777
2789
عنوان

دهه شصتیا ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست
اونموقع ها. الان همه چی داریم رضایت قلبی نداریم حتی بچه ها. دیشب میدیدم نوه ها مرتب باهم دعواشون می ...

حیفف

فکرم نکنم هم بشه  حس و حال قبل رو برگردوند

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونموقع ها .. بقول دوستمون  الان زخم بستر گرفتیم😖اونموقع ها میرفتیم خونه اقوام با بچه ها بازی میکردیم صبح تا شب کسی هم چیزی نمیگفت ..الان بچه ها همو دو دیقه نمتونن تحمل کنن همش قهر و دعوا و..

اونموقع خوب بود همه ساده بودن لاکچری نداشتیم یا خیلی کم بود ما نمیدیدیم. گوشی نبود ماشینهای گرون و لاکچری نبود. برج و پنت هاوس نبود همه ساده بودن فاصله طبقاتی کم بود فضای سبز بیشتر بود جمعیت کمتر بود خیلی چیزا...😶

.
اونموقع ها .. بقول دوستمون  الان زخم بستر گرفتیم😖اونموقع ها میرفتیم خونه اقوام با بچه ها بازی ...

درسته 👌

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
ديروز پسر كوچيكم با داداشش دعواي لفظي داشت بهش گفت به قول دهه شصتي ها "آينه" من به قول دهه نود ...

😂😂😂از دستشون

اونموقع خوب بود همه ساده بودن لاکچری نداشتیم یا خیلی کم بود ما نمیدیدیم. گوشی نبود ماشینهای گرون و ل ...

👌👌