2777
2789
عنوان

کمک لطفا

145 بازدید | 20 پست

خانوما خیلی کمر درد و پا درد دارم طوری که گلاب ب روتون دسشویی و حموم ب زور با کمک کسی میتونم برم واسه دراز کشیدن‌هم خیلی اذیتم رحمم خیلی درد میکنه و رفته داخل نمیدونم چکار کنم ت  شهرمون‌هم دکتر خوب نیست

چرا این شکلی شدی؟ 

عوارض زایمان ته؟ 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه میگم باردارم اولین بارداریمه رحمم درد میکنه خیلی

خوب اگه مشکل خونریزی و لکه بینی نداری، احتمالا رحمت در حال بزرگ شدنه،منم اوایل بارداری درد داشتم

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
اهان خب ببین این بارداری پرخطره حتما حتی شده الان برو بیمارستان اونا بهت میگن چیکار کنی

نمیتونم برم شهرمون افتضاحه از نظر امکانات پزشکی منتظرم فردا بشه برم اهواز اونجا بیمارستانا بهترن اما خیلی اذیتم همش دراز کشم امونم بریده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز