history مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8499 عنوان بارداری 131 بازدید | 4 پست سلام خانما خواهش میکنم اگر کسی مریض دکتر سروی بوده یا جراحی کرده بهم بگه آیا راضی بوده یا نهمن دوهفته پیش رفتم پیش دکتر نصر وایشون بر لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی منو معرفی کردن به دکتر سرویمیخواممطمئن شم که پزشک خوبی هستن وگرنه به دکتر نصر بگم خودشون منو جراحی کنن 1399/03/10 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقلونبات عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 درخواستم قبول کن کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
اتناباکر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 366 باشه عزیرم سلام عمل هیستروسکوپی رو چقدر هزینه کردی بیمارستان دولتی بودی یانه
history مدیر استارتر عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8499 سلام عمل هیستروسکوپی رو چقدر هزینه کردی بیمارستان دولتی بودی یانه سلامعزیزممن هیستروسکوپی و لاپاراسکوپی انجامدادم لوله راستمو بستن بیمارستان گاندی جراحی کردم که خصوصی هستنزدیک یازده میلیون هزینه بیمارستان شدسه چهار تومن هم قبلش هزینه ازمایش و ویزیت و کرایه رفت وبرگشت م و مشاوره اینا شد