2777
2789
عنوان

سرم ivig

548 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من دو بار سقط داشتم دكترا برام آزمايشات اوليه ايمني رو نوشتن با انعقادي ك فقط مشكل انعقادي دارم ولي من دست و پام درد مي كنه احساس مي كنم مشكل ايمني هم دارم سرم رو در چ صورتي تجويز مي كنن ؟ ميشه من بدون آزمايش تو بارداري بعديم بزنم دكترا ميگن لازم نيس ولي من مي ترسم

عزیزم سرم آی وی ای جی سرم عادی نیس که یه نوع ایمنوگلوبولینه و درواقع داروعه...بسیار بسیار گرونه و همینجوری از نگرانی نمیشه رفت و تزریق کرد...دکتر صلاح بدونن خودشون مینویسن براتون..نگران نباشین...علت تزریقو از دکترتون بپرسین ک چرا براتون نوشتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم تايپيك برا سال پيش هس الان دخترم سه ماهشه 

مبارک باشه انشاله به سلامتی و دل خوش 

اشکال نداره اگر کسی دیدی واقعا نیاز داره بهش بگو من دارم . میگم واقعا نیاز داره بخاطر اینکه بیشتر دوست دارم نگهدارمشون سرم هارو که اگر خدایی نکرده کرونا گرفتیم IVIG داشته باشیم بزنیم به خودمون 

نمیدونم خبر داری یا نه ولی این سرم یک از ۵ تا داروی کمیابی که خیلی قویتر و بهتر از واکسن برای درمان کرونا هست

بازم ممنونم محبت کردی

مبارک باشه انشاله به سلامتی و دل خوش  اشکال نداره اگر کسی دیدی واقعا نیاز داره بهش بگو من دارم ...

وای من واقعا نیاز دارم سقط داشتم،، اصلا هر چی میگردم گیر نمیارم،،،میترسم دوباره سقط کنم، شما هنوز هم سرم دارید🙏🙏🙏

وای من واقعا نیاز دارم سقط داشتم،، اصلا هر چی میگردم گیر نمیارم،،،میترسم دوباره سقط کنم، شما هنوز هم ...

سلام واقعا هم . بله عزیزم دارم هنوز . چندتا میخوای ؟ چون یکیش برای مواقع ضروری میخوام برای خودم نگهدارم. قبلا سرم قندی نمکی که آب نمک هست میخریدم 14/500 تومان هفته پیش رفتم ۳ عدد خریدم 738/000 تومان باورت میشه ؟؟ میگن دارو نیست 

شما کدوم شهری؟ ند تا سرم 5 گرمی دارید؟ 

من کلا ۳ تا دارم یکی برای خودمون میخوام نگهدارم . ما تهران هستیم اگر واقعا لنگی و نیاز داری حتما با همسرم تماس بگیر امروز چون فردا مثل اینکه کسی میاد اون دوتا رو ببره 09359665656 این شماره همسرم