2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حانوماش واقعا خوبن مرداشون یکم غد و یک دنده

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

اونایی که من دیدم

خیلی خوشقلب بودن حالا نمیشه گفت همشون 

اونایی که دیدم اینطور بودن

تاریخ ۹/۹/۹۹  یکی از بهترین روز های زندگیه من خواهد بود زیرا تا آن روز به تمام خواسته هایم خواهم رسید.الهی متاسفم.لطفا مرا ببخش.سپاسگذارم.دوستت دارم 🙏❤                                                 

من من😁

میگن مهربونم سادم دل پاکم😎😝

ی نمه هم شیطونم اخلاقم میگن خوبه ولی مغرورم کینه ایم هستم لجبازم هستم😁

مدیونید اگ فک کنید خود شیفتم😝

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز