mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عنوان کلافم. چقدر من بدبختم. میشه بیاین 242 بازدید | 17 پست سلام من الآن سونو دادم ی فولیکول ۱۰ داشتم روز ۱۱ سیکل. دکتر hcg داده سه تا از امشب تا سه شب. به نظرتون آزاد میشه؟ فوبیای آمپول دارم. خیلی میترسم. ترسم دست خودم نیس نمیدونم چه کنم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1399/03/10 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20467 دلم روشنه ک میگه عزیزمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/4452474/متاهلا-و-مجرده-لطفا-بیان-خط-قرمزمنمیشه برای این تاپیکم میشه گزارش بزنی براتون صلوات میفرستم برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 از آمپول میترسی پس چطور میخوای زایمان کنی اونو ی کار میکنم. فوبیای امپول عضلانی دارم ولی از سرم و آزمایش نمیترسم. اصلا ترسش به کنار. نمیدونم فایده داره بزنم یا ن میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
زهرادرخشنده عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 1339 اونو ی کار میکنم. فوبیای امپول عضلانی دارم ولی از سرم و آزمایش نمیترسم. اصلا ترسش به کنار. نمیدونم ف ... داره بزن دکتر داده حتما بزن
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 داره بزن دکتر داده حتما بزن ممنون میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14159 انشالله عزیزم درست پیش میره فقط اضطراب به دلت راه نده خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
الی۷۵ عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 4603 منم فوبیای عضلانی دارم ولی هفته ای یه بار به خاطر ام اس آمپول میزدم .😑🤦🏻♀️
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 انشالله عزیزم درست پیش میره فقط اضطراب به دلت راه نده انقدر گریه کردم که به شوهرم میگم من دیگه بچه نمیخام اگه بچه میخای طلاق بگیریم دوباره زن بگیر. خیلی استرس دارم. دام میخاد بمیرم😢😢😢 میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 مگه نباید فولیکول به ۱۸ برسه بعد امپول ازاد سازی بزنن ؟ هیچی نمیدونم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 منم فوبیای عضلانی دارم ولی هفته ای یه بار به خاطر ام اس آمپول میزدم .😑🤦🏻♀️ خدا همه مریضا رو شفا بده. من خودم بدبختی و مریضی کم نکشیدم. خدا گرفتاری همه رو حل کنه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14159 انقدر گریه کردم که به شوهرم میگم من دیگه بچه نمیخام اگه بچه میخای طلاق بگیریم دوباره زن بگیر. خیلی ا ... خدا نکنه عزیزدلم این حرفا چیه؟؟مگه شوهر باید زنش فقط به خاطر بچه بخواد؟مامان میشی انشالله بد به دلت راه نده گلم اضطراب نداشته باش و امیدت به خدا باشه خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 خدا نکنه عزیزدلم این حرفا چیه؟؟ مگه شوهر باید زنش فقط به خاطر بچه بخواد؟ مامان میشی انشالله بد به ... ان شاءالله. دعا کن واسم به آخر خط رسیدم البته این ماهم به خاطر این همه گریه و اعصاب خردی فکر نکنم بگیره البته شوهرمم از اوناش نیس که به خاطر بچه بخادتم ولی خب. این فکرای بیخود خیلی تو ذهنم میاد میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 14159 ان شاءالله. دعا کن واسم به آخر خط رسیدم البته این ماهم به خاطر این همه گریه و اعصاب خردی فکر ... عزیزم هم برات دعا میکنم که انشالله نی نیت بیاد تو دلت هم برای آرامش دلت صلوات میفرستمخودت ناراحت نکن گلم از زندگیت لذت ببر خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏