2777
2789
عنوان

کلافم. چقدر من بدبختم. میشه بیاین

242 بازدید | 17 پست

سلام

من الآن سونو دادم ی فولیکول ۱۰ داشتم روز ۱۱ سیکل. دکتر hcg داده سه تا از امشب تا سه شب. به نظرتون آزاد میشه؟

فوبیای آمپول دارم. خیلی میترسم. ترسم دست خودم نیس نمیدونم چه کنم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

دلم روشنه ک میگه عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4452474/متاهلا-و-مجرده-لطفا-بیان-خط-قرمزمن

میشه برای این تاپیکم میشه گزارش بزنی براتون صلوات میفرستم 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آمپول میترسی پس چطور میخوای زایمان کنی

اونو ی کار میکنم. فوبیای امپول عضلانی دارم ولی از سرم و آزمایش نمیترسم. اصلا ترسش به کنار. نمیدونم فایده داره بزنم یا ن

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

انشالله عزیزم درست پیش میره فقط اضطراب به دلت راه نده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
انشالله عزیزم درست پیش میره فقط اضطراب به دلت راه نده

انقدر گریه کردم که به شوهرم میگم من دیگه بچه نمیخام اگه بچه میخای طلاق بگیریم دوباره زن بگیر. خیلی استرس دارم. دام میخاد بمیرم😢😢😢

مگه نباید فولیکول به ۱۸ برسه بعد امپول ازاد سازی بزنن ؟

هیچی نمیدونم

منم فوبیای عضلانی دارم ولی هفته ای یه بار به خاطر ام اس آمپول میزدم .😑🤦🏻‍♀️ 

خدا همه مریضا رو شفا بده. من خودم بدبختی و مریضی کم نکشیدم. خدا گرفتاری همه رو حل کنه

انقدر گریه کردم که به شوهرم میگم من دیگه بچه نمیخام اگه بچه میخای طلاق بگیریم دوباره زن بگیر. خیلی ا ...

خدا نکنه عزیزدلم این حرفا چیه؟؟

مگه شوهر باید زنش فقط به خاطر بچه بخواد؟

مامان میشی انشالله بد به دلت راه نده گلم اضطراب نداشته باش و امیدت به خدا باشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خدا نکنه عزیزدلم این حرفا چیه؟؟ مگه شوهر باید زنش فقط به خاطر بچه بخواد؟ مامان میشی انشالله بد به ...

ان شاءالله. دعا کن واسم به آخر خط رسیدم

البته این ماهم به خاطر این همه گریه و اعصاب خردی فکر نکنم بگیره

البته شوهرمم از اوناش نیس که به خاطر بچه بخادتم ولی خب. این فکرای بیخود خیلی تو ذهنم میاد

ان شاءالله. دعا کن واسم به آخر خط رسیدم  البته این ماهم به خاطر این همه گریه و اعصاب خردی فکر ...

عزیزم هم برات دعا میکنم که انشالله نی نیت بیاد تو دلت هم برای آرامش دلت صلوات میفرستم

خودت ناراحت نکن گلم از زندگیت لذت ببر