راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اخی اره دکتر منم گفت فولی ۲۵ و۲۲عالیه حتی گفت امکان دوقلویی دارم یعنی بشه از خوشحالی میمیرم خدا کسی ...
الهی به حق ۵ تن دوتا مون حامله باشیم من که دیگه تصمیم گرفتم اگه این ماه حامله نباشم دیگه اصلا اقدام نمیکنم تا دو سه سال بعد 😔😭 از بس خسته شدم دیگه طاقت ندارم دیگه نمیتونم
خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲
عزيزم قبل اقدامات هميشه چيزاي گرم بخور ، تجربه كردي تا حالا ؟ نا اميد نشو هيچوقت ، خدا بز ...
همه چیو امتحان کردم قبل اقدام چبرای گرم خوردم همه کاری کردم ولی دیگه خسته شدم حالا ایشالا تو ماه اول بشی و مثل من اینقدر غصه نخوری حال روحیم خیلی بده فقط فهمیدن اینکه حاملم میتونه حالمو خوب کنه
خدایا ازت میخام مصلحتتو با خاسته ی دل من یکی کنی و این ماه بهم یه نینی سالم بدی آمین 🤲🤲🤲