2777
2789

خب صددرهزارررررر پولدارا

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولدارها

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

اونایی که از زندگی لذت میبرن...اخه پولداری که سرطان داره دکترا جوابش کردن یا پولداری که بچه هاش و خانوادش ولش کردن کجاش خوشبخته

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بی پولایی که واسه شام شبشون موندن اونا از همه خوشبخترن 😐😐 اخه این چه سوالیه درسته پول خوشبختی نمیاره ولی بی پولی حتما بدبختی میاره

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
بی پولایی که واسه شام شبشون موندن اونا از همه خوشبخترن 😐😐 اخه این چه سوالیه درسته پول خوشبختی نمیا ...

به نظر باید سلامتی داشته باشید و پول اندازه زیادیشم ارزشی ندارد

به معنای واقعی هرکی ک میتونه خوشبخت باشه میبینی ی فقیر چقدر حال دلش خوبه چقدر از کوچکترین چیزا لذت میبره درصورتیکه شاید کس دیگه با اون وضع مالی اینجوری نباشه و روزی،صدبار ارزوی مرگ کنه.میبینی ی پولدار ک از لحاظ مالی تامینه اما حال دلش خوب نیست نمیتونه خوشحال باشه و خوش بگذرونه پول داره خیلیم داره اما خوشبخت بودنو بلد نیست ولی ی پ لدار دیگه خیلیم خوبه و خوشه و از تک تک لحظه هاش لذت میبره به نظرم بستگی به ادما داره 

محکم بشین دلم این دور اخره
اونایی که از زندگی لذت میبرن...اخه پولداری که سرطان داره دکترا جوابش کردن یا پولداری که بچه هاش و خا ...

بی پولی که سرطان داره یا زن و بچش ولش کردن که دیگه فاجعه میشه وضعیتش

ولی پولدار اگه سرطان بگیره حداقل میتونه بهترین دکترها بره و درصد بهبودیش بالاتره

پس پول مهمترین چیز در زندگیه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘