2777
2789
عنوان

یعنی سرکاری بود؟بیاید عبرت بگیرین

598 بازدید | 46 پست

امروز تو دیوار یه اگهی ارایشگاه دیدم نمونه کار گذاشته بود.بعد من پشت ابروم خالیه میخاستم فیبروز کنم شماره اگهی ذخیره کردم تو واتس اپ پیامشون دادم ک میخام فیبروز کنم هزینش چقدر میشه طرف زنگ زد رو گوشیم گفت بیا تماس تصویری بگیر تا ابروتو ببینم گفت خب عکس میدم گفت نه باید از نزدیک ببینم.منم تماس تصویری گرفتم دیدم طرف چهرش معلوم نیس.منم دستمو گذاشتم رو صورتم ابرومو نشونش دادم گفتم اینجاهاش خالیه.گفت باشه اپلاسیون نمیخای گفتم نه گفت چرا خیلی خوبه گفتم نه فیبروز گفت تاتو بدن چی گفتم نمونه کار واسم بفرسین گفت خب باشه کجاتو تاتو کنم گفتم اول باید ببینم بعد گفت کاشت ناخن چی گفتم شاید ژلیش انجام دادم گفت خب ناخن پاتو ببینم منم دیگه قطع کردم.بعدم ک دیگه ابرومو نشون دادم جلو دوربین و گرفتم فقط صدا همو میشنیدیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد بوده احتمالا 

خاكبرسرش😡😡😡😡😡

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

وا ب ناخن پاهات چکار داشت

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بعد که قطع کردم تو واتس اپ پیام داد چی شد گلم منم نوشتم سرکاریه پسرین گفت نه گلم.گفتم خب یه وقت به من بدین گفت زنگ بزن منم نزدم باز خودش زنگ زد رو گوشیم منم بلاکش کردم الانم که رفتم نگاه کردم میبینم اگهیشو حذف کرده