2777
2789
عنوان

بنظرتون پودینگ خوشمزه اس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13313 بازدید | 25 پست

بنظرتون پودینگ خوشمزه تره یا پاناکوتا؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
پودینگ اماده؟؟؟میشه دستور تهیه پودینگو بگین من درست میکنم ب دلم نیس میکم شاید خوب درست نمیکنم

من پودینگ همیشه آماده استفاده کردم و فقط با طعم شکلات و توت فرنگیش اوکی هستم که اونم کاملا سلیقه ایه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون پودینگ خوشمزه تره یا پاناکوتا؟؟

من پودینگ تا حالا  نخوردم فقط  میدونم پاناکوتا  افتضاحه😑😑😑😑😷

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 
من پودینگ تا حالا  نخوردم فقط  میدونم پاناکوتا  افتضاحه😑😑😑😑😷

حالا من اولین بار برا تولد همسرم کرم کارامل درست کردم اینقده ظاهرش قشنگ و وسوسه برانگیز بود بعد مزه افتضااااااحح😷😷😷😷

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
حالا من اولین بار برا تولد همسرم کرم کارامل درست کردم اینقده ظاهرش قشنگ و وسوسه برانگیز بود بعد مزه ...

من اصصصصصصصلا از این دسرهای عجق وجق نمیخورم و نخوردم😂 فقط اسمشون  باکلاسه! والا خخخخ

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 
من اصصصصصصصلا از این دسرهای عجق وجق نمیخورم و نخوردم😂 فقط اسمشون  باکلاسه! والا خخخخ

راس میگی ...والا همون ژله بااینک اسون ودم دستی ب حساب میاد از همشون خوشمزه تره من ک عاشق ژله ام