2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ریاضیم خیلی خوبه ولی ناراحتم خیلیی😖😖

بزار کسی جوابتو نداد میدم

روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹                              

اهان فهمیدم 

من فقط ۲ در ۲ شو بلدم اگه تونستم کمکت میکنم

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ماتریسو بلدم ولی اینو نه

بیا اینجا روشش هست

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/ماتریس_الحاقی

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه