2777
2789

دوستم چند روز دیگه عروسیشه بعد دیروز بهم روز عروسی شو گفت منم وقت آرایشگاه گرفتم بعد بهم گفت توام دعوتی عروسیش تو  خونه میگیرن  ..امروز بهش گفتم عروسیت فلان روزه دیگه درسته ؟ میگه آره توام میایی ؟؟ گفتم آره نیام ؟؟؟بعد گفت بیا بعد گفتم اگه دعوت نیستم بگو عزیزم ناراحت نمیشم گفت نه بابا بیا خره ...بعد شکلک ناراحت گذاشتم بعد میگه نیا ناراحت میشم ..

خیلی دلم شکست چرا این حرفا رو میزنه ما دوست خیلی صمیمی بودیم خیلی جون جونیی منظورش از این حرفا چیه ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در جوابم نوشته نیا ناراحت میشم !!!!! ممکنه اشتباهی نوشته باشه ؟؟؟ و منظورش این باشه اگه نیایی ناراحت ...

اره همینه

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
در جوابم نوشته نیا ناراحت میشم !!!!! ممکنه اشتباهی نوشته باشه ؟؟؟ و منظورش این باشه اگه نیایی ناراحت ...

احتمالا منظورش این بوده که اگه نیای ناراحت میشم 

توی تمام عمرم فکر میکردم هوا مجانیه تا اینکه یه بسته چیپس خریدم   

فکر کنم میخواسته بنویسه نیای ناراحت میشم.... ی.... رو جا انداخته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یا میخاسته بگه نیای ناراحت میشم

یا که واسه شوخی از صمیمیت زیادش گفته نیا ناراحت میشم. 

ولی احتمال اول قوی تره.

ب هر حال وظیفه ی توعه بری عزیزم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
چرا دلت بشکنه  ظاهرا صمیمی هستید دیگه خره خطاب شدی

از این که گفت نیا ناراحت میشم دلم گرفت شایدم اشتباه تایپی بوده نمیدونم این حرفو زد جا خوردم ...من گفتم نیام ؟ میگه بیا بعد گفتم اگه دعوت نیستم بگو عزیزم ناراحت نمیشم میگه نه بیا ..بعد گفت نیا ناراحت میشم من میگم شاید اشتباه تایپی باشه منظورش این باشه که اگه نیای ناراحت میشم چون تو واتساپ چت میکردیم

گفته اگه نیای ناراحت میشم

بی تو، بی فایده و بی هیجان است جهان🌍😖             مثل یک پنجره ک منظره اش دیوار است🖼🧱