2777
2789
عنوان

بي ادب بودن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 25 پست
بعد شما چیکار میکنی؟  بگو از بشعوری و بی تربیتی بهتره. شوهر اول من این مدلی بود

من سكوت ميكنم ، يا بارها تو ارامش كفتم اين رفتار دلسردي مياره اصلاح كن خودتو 

ولي ديكه خستم كرده ازصبح تا شب بجاي كلمات محبت اميز همشتحقير وفحش بشنوي سحته

بمن ميكه ، ازصبح تا شب سر هرچيز شروع به بد دهني ميكنه  

وااا

چه بی ادب

باهاش برخورد کن خب

دو روز دیگه بچتون هم یاد میگیره

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم خیلی طاقتش زیاده و اصلا بد دهن نیس اما گاهی وسط دعواهای شدید یهو ب خودش فحش میده میگه گوه خوردم عاشقت شدم یا ب من میگه خفه شو صداتو نشنوم هیس صدات در نیاد یا میگم یه لحظه ام نمیمونم میگه گمشو برو بعد ک پا شدم لباس پوشیدم ک برم نشست گریه کرد منم دلم سوخت نرفتم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
شوهرم خیلی طاقتش زیاده و اصلا بد دهن نیس اما گاهی وسط دعواهای شدید یهو ب خودش فحش میده میگه گوه خورد ...

خخخخخ دیگه اینا فحش نیستااااا 

عادیه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اون لحظه خودتونو کر بگیرین وتوجهی نکنین ینی حتی اگ زل بزنه توچشاتون واین حرفارو بزنه خیلی ریلکس وعاد ...

خيلي تذكر دادم ولي انكار نه انكار همشميكه خركاري كنم تو تا اخر عمر با مني 

تصميم كرفتم يكبار اساسي قهر كنم حتي شده به خانواده ها بكم ولي نميدونم درست يا علط

خخخخخ دیگه اینا فحش نیستااااا  عادیه

بخدا عادی نیس قلبم درد میکنه من یه بار دیر جوابشو دادم همش میگفت تو رو سایلنت میذاری یادت میره نمیذاشت من توضیح بدم!بهش گفتم میشه دهنتو ببندی اجازه بدی من توضیح بدم یه روز باهم سر این حرفم صحبت نکردیم دلخور شد اونوقت بعد این همه سال احترام متقابل برگشته وسط دعوا میگه خفه شو یا گمشو

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خخخخخ دیگه اینا فحش نیستااااا  عادیه

بدجوری دلم شکست ازش ولی یه ماه ک از دعوا میگذره دوباره یادم میره حرفش

خيلي تذكر دادم ولي انكار نه انكار همشميكه خركاري كنم تو تا اخر عمر با مني  تصميم كرفتم يكبار ا ...

قهر ک کار درستی نیست.خانوادم خبردارشن میگن والا ما ازش چیزی ندیدیم تو خیلی حساسی😐😕

بهتره بابی توجهی  وهمون نادید گرفتن یا با تذکر ک اقا من  توخونت نیومدم ک فحش بشنوم دفعه اخریه ک این حرفارو تکرارمیکنی یااینکه بگی   ی بار حواست نیس توجمع میگی ابرویی برامون نمیمونه همه ک مث من این حرفارو ب شوخی نمیگیرن یا  با تهدید ک هرچی تکراربشه اززبون منم متقابلا میشنوی  نهایتا بامقایسه کردن پیش بری اینجوری ک بگی مثلا مردی ک توذهن من بود یاتصوری ک ازت داشتم این بود ک این مرد حتی یاد نداره رو یکی لقب بد  بذاره چ برسه هرروز سرزبونش این حرفابچرخه.

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.

ممنون از همتون 

ويك نظرخواهي ديكه من شوهرم شغلش روزكار بود سرهمين عصباني بودنش رييسش شبكارش كرد دو روز خونس يك روز هم كلا نيست 

خونه پدر منم تا خونمون يك رب بيشتر نيست واز اونجاييكه روزاييكه شبكار اكر قرار باشه منو ببر خونه پدرم بايد بكم زودتر بيدار بشه ميكه من نميبرمت تو هم بايد بشيني خونت تا خونه نظم داشته باشه 

شماها بودين ميموندين خونه ؟؟؟؟ واينم  در نظر بكيريد كه شوهرم براي راحتي خودش هركاري ميكنه ختي اكر من در اذيت قرار بكيرم مثلا يهو ٥٠تا نون ميكيره كه نخاد هروز بره نانوايي ومن بايد يكماه يا دوماه نون مونده بخورم 

الانم من بايد شب بمونم خونه جون صبح زود بيدار نشه