2777
2789
عنوان

سهام عدالت

148 بازدید | 12 پست

و ازاد کردم الان پولم کجاس چیکارش کنم  بلد نیستم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بروبانکی ک برات سودمیریزه فرم‌پرکن تابرات بفروشنش

میخوام ببرم بورس

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بروبانکی ک برات سودمیریزه فرم‌پرکن تابرات بفروشنش

بورس و بلد نیستم اما

سامانه سجام ثبت نام کن

عرضه اولیه خریدش چطوریه چند سود میده و چنروزه میشه بگی 

اگه بلدی ببخش سوالم زیادشد

عرضه اولیه خریدش چطوریه چند سود میده و چنروزه میشه بگی  اگه بلدی ببخش سوالم زیادشد

برو تاپیکای اولیه فکر اقتصادی توضیح داده

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
تو بورس هست دیگ منم میخام سجام ثبت نام کنم احراز هویت کنم بعدا بفروشم مثلا یک سال دیگ اینحوری نیاز ...

منم رفتن سجام اما ازم نخواست احراز هویتو

عرضه اولیه خریدش چطوریه چند سود میده و چنروزه میشه بگی  اگه بلدی ببخش سوالم زیادشد

والادراینمورداطلاعاتی ندارم‌ چون قصدمن فروشه فقط میدونم ک اگه بخوای توبورس شرکت کنی وسودبخوای بگیری بایدتوسجام‌ثبت نام کنی

منم رفتن سجام اما ازم نخواست احراز هویتو

بعد ثبت نام تو سجام باید بری پیشخوان دولت برای احراز هویت ک بعد چند روز برات کد بورسی مباد پیامک ب گوشی مباد.

بعد می تونی از طریق کارگزاری بدی هر روز ببینی نماد سهام رو و هر لحظه دلت خواست بفروشی

۳بار تعلیقی ام،از من بترس