2777
2789

منم لایک پلیز🥴🌸

گر نگاهی ب ما کند زهرا (س) ...کاربری ۲ نفر 😊 زهرا و فاطمه   ۳ تاپیک من ۳ تا هم زهرا  تیکر رسیدن ب خواسته هام دعام کنید لطفا 🌷با یک صلوات ❤ خدایا پناهم باش 🌸  اگه نظر مخالف دارین لطفا ریپلای نکنید 👑 خیلی خیلی زشته ک توهین میکنید    برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات لطفا 🤲  منو تو تاپیک های دعا و ....صدا کنید 🌸  مرسی   In the darkness of the night,only God hears you.در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️برای امضاتون حتما صلوات میفرستم و دعا میکنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای موهام ی اسپری تقویت کننده مو نلی خریدم خیلی عالیه از اون استفاده میکنم 

برای پوست صورتم کرم ابرسان MQ رو خریدم ک ضد پیری و خاصیت ارتجاعی دارع برای پوست 

کلا خودمو زیاد درگیر چنتا محصول پوست و مو نمیکنم بجاش از ی محصول خوب استفاده میکنم 

ماسکای صورتم همه طبیعی هستن مثلا ماسک هویج و عسل یاغیره ک با مواد خونگی و طبیعی درست میکنم

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

پنکک فقط

برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 

من فقط به موهام رسیدگی میکنم ماسک مو میزنم تو حموم..سرم دوفاز ابرسان تقویت کنندم میزنم شامپو هم سان سیلک‌میزنم روغن‌مو ارگانم میزنم

پای تو موندم تا تهش     پای تو موندن سخت بود                 ♻️🎈🥰🥳🤩😷😈👻🙌🤜👄💄👧🏻💅🏻💃👑🐶🦄🐥🐣🐟🍁🌑🌈🌎🌧🥥🌽🍭🥃🎭🎀🎉💙💚💛🧡❤️💜♥️
برای موهام ی اسپری تقویت کننده مو نلی خریدم خیلی عالیه از اون استفاده میکنم  برای پوست صورتم ک ...

اسپری و چجوری استفاده می‌کنی؟ تاثیرش چیه نرم میکنه موها و؟ 

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

کرم دورچشم

قرص  و کرم کلاژن ساز.

ضدافتاب مارک عالی امریکایی ک روزی دوبار میزنم

اسکراب  هرهفته یک بار میزنم

ی مکمل  برای پرشدن صورت و ویتامین های بدنم میخورم

همشونم از اینستا سفارش میدم

♥️⃤‌‌Gururunu,yalnizligina feda etme