2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یس یس 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بله واقعیه😶

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
شما هک کردی یا هک شدی؟

من نه هک شدم و نه هک کردم فقط میدونم میشه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
از کجا فهمیدی هک شدی؟ شکایت کردید؟

اینستاگرام یه گزینه لاگین اکتیویتی داره از اونجا مشخصه کیا و با چه مدل گوشی لاگین شدن

نه نکردم ولی پشیمونم چون راحت میشه رفت پلیس فتا نشونشون داد اونا هم پرونده تشکیل میدن

اره میشه ولی این برنامش طوریه به گوشی طرف چند دقه باید دسترسی داشته باشی .اگه شوهرم بفهمه واتساپ هر روز نگاه میکنم با گوشیم🤣

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
شما هک کردی یا هک شدی؟

نه هک کردم 😂😂😂

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !