2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله حتما

ممنونم عزیزم

یه بنده خدایی از اول ازدواجشون شوهرش مشکل جنسی داشته ولی این زن باهاش زمدگی میکنه و ادامه میدن

خانومه میره سر کار و کمک خرج میشه و تمام پولاشو بری زندگی خرج میکنه تا اینکه دوتایی خونه میخرن و به اسم خانوم میشه(الحمدلله)دیگه بعد از اون میبینه مرده خرجش با کارکردنش نمیخونه همش کار میکنه همش میگه پول ندارم و هرچی میگه یا مرده داد و بیداد میکنه یا مثلا یه چیی رو گروننر از قیمتش میگه خریدم و فلان و ...

بعدم که یکسال کلا از خانوادش دور میشه و بعد از یکسال برمیگرده بازم زنه باهاش زندگی میکنه تا اینکه باز میبینه مرده که بازنشسته مبشه و حقوق ثابت دازه مثلا تا چند ماه با اون درامدش باید ۵۰ میلیون پول داشته باسه و نداره

دثت بزن پیدا میکرد و هروقت صحبت از پول میشه مغلطه میکنه و داد و بیداد راه میندازه و به شدت عصبانی و مشکلات روحی زیادی داره

به قدری ظاهر موجه داره که به هیچ وجه تصور نمیشد کار خاصی انجام بده.تا اینکه جدیدا گوشیشو عوص میکنه و رمز گوشیش و خان مش پیدا میکنه میره توی گوشیش میبینه خدای من با هررررچی زن مطلقه و مورد دار هست برای اونا شارز میخره و چمیدونم سک س چت و سک س تلفنی و سک س حصوری و خرج زنای مطلقه رو دادن و ... 

عکس فیشهاشو هم گرفته کلا از چتها و مکالمات پیامکی و تلگرامی و مبالغ واریزی ۲ تا ۳ مورد عکس داره

الانم میترسه که نکنه اقدامی کنه مرده بهش اسیب بزنه از ترس آبروش.مرده به ثدری اعتیاد به سک س پیدا کرده که یهو میبینی بدون هیچ دلیلی ناگهانی میره بیرون بعد یکی دوساعت باز میاد

الانم میخواد با تهدید از زنش پول بگیره و خونرو بفروشه و پولشو ازش بگیره.بعدم زمه میخواست خونرو بفروشه رفت دید مرده به تمام بنگاههای محل سپرده که خونرو نفروشید براش و نون ظاهر موجهی داره حرفش برای اونا سنده با اینکه خونه به اسم خانوم هست نمیتونه بفروشه.

حالا ا این اوصاف زنه باید چیکار کنه؟میتونه بره دادگاه و پنهانی مراحل طلاقو طی کنه؟و بعدم چجوری میتونه خ نرو بفروشه.چطوری  میتونه امنیت جانش رو تامین کنه؟؟

مراحلش چطور هست و چقدر طول میکشه

السلام علی الحسین💖

عزیزم برای فروش خانه چون اون خانم مالک هست از نظر قانونی هیچ جای نگرانی نداره و حتی میتونه همسرش را از منزل بیرون بندازه و ایشون موظف هست برای خانم منزل مشترک تهیه کنه پس بهتره که مثلا منزل را به سایت های معتبر مثل دیوار یا شیپور اگهی کنه نه به بنگاه های محل...برای طلاق دقت کنید که باید حتما دلایل موجه و مستندات قوی به دادگاه اراِئه بشه چون طلاق به درخواست زوجه خیلی سخته و باید دلایل موجهی باشه تا بشه طلاق گرفت .ببنید یکسری شروط داخل عقدنامه ها درج شده که اگر تخلف از این شروط را به دادگاه اثبات کنیم میشه طلاق را انجام داد ایشون بهتره از یک وکیل مسلط برای مشاوره و انجام کارش استفاده کنه .ضمن اینکه من اصلا پنهانکاری در پروسه دادگاه طلاق را تائید نمیکنم چون رای غیابی اجرای سختی داره و هیچ وقت هم قطعی نمیشه و هر لحظه ممکنه طرف نسبت بهش اعتراض کنه 

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم
تمام این مدت هم هزارررر تومن به زنه خرج نمیده زنه از کارکرد خودش خرج خودش و بچشو میده

خوب پس بهتره برای نفقه معوقه اقدام کنه و اگر شوهرش حکم محکومیت را اجرا نکنه و نفقه را پرداخت نکنه میشه با همین شرط طلاق گرفت این بهترین راه هست 

خوب پس بهتره برای نفقه معوقه اقدام کنه و اگر شوهرش حکم محکومیت را اجرا نکنه و نفقه را پرداخت نکنه می ...

عزیزم با شوهرش صحبت کرده گفنه طلاقم بده گفته باشه(یعنی توافقی)ولی نگفته چرا میخوام طلاق بگیرم اونم نپرسیده

حالا اگه توافقی برن طلاق بگیرن چقدر طول میکشه؟

السلام علی الحسین💖
عزیزم با شوهرش صحبت کرده گفنه طلاقم بده گفته باشه(یعنی توافقی)ولی نگفته چرا میخوام طلاق بگیرم اونم ن ...

سلام با احتساب جلسات مشاوره حدود یک ماه و نیم

سلام با احتساب جلسات مشاوره حدود یک ماه و نیم

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم

شوهرش راضی شد برن طلاق ولی براشون جلسات مشاوره نوشتن 

چطور میشه اون جلساتو نرفت؟چوت قبلا هم رفتن‌پای طلاق و مشاوره شدن سالها قبل

میتونن اینو بگن و قال قضیه رو بکنن؟

السلام علی الحسین💖
سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم شوهرش راضی شد برن طلاق ولی براشون جلسات مشاوره نوشتن  چطور میشه ...

سلام عزیزم بدون شرکت در جلسات مشاوره امکان نداره باید حتما شرکت کنید منتهی به مشاور بگید پول کل جلسات را میپردازید و لازم نیست حالا حتما شرکت کنید ولی نظر اون موسسه باید به دادخواست شما الحاق بشه