2777
2789
نخوابيدم خخخخخ

اونا خوابن که حالا بیدار نمیشن تا لنگ ظهر می خوابن 

بعد به ما میگن چقدر می خوابید 

عاشق بافتنی هستم ، عروسک های بافتنی میبافم و اشارپ وپاپوش و... 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ساعت خوابتو تنظیم کن     گوشیو کمتر استفاده کن

والا این گوشی هم خودش باعث بیخوابیه 

نمی دونم اول خوابم نبرده یا اول سرم تو گوشی بوده 

خوابیدم ولی دیر

الان دارم هلاک میشم از خوواااااااااب

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
چقد زود بیدار شدی 

عربی امحتحان داشتم هیچیم نخونده بودم

بیدار شدم بخونم🙈😁

خدااارو شکر امتحانم عاااالی بود🤗

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
عربی امحتحان داشتم هیچیم نخونده بودم بیدار شدم بخونم🙈😁 خدااارو شکر امتحانم عاااالی بود🤗

خدا رو شکر 👏👏👏