2821
2789
عنوان

قرص ال دی

218 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من تقریبا ۴ و۵ ماهه قرص ال دی مصرف میکنم امروز روز سوم بود که ما ما ۵ میخوردم امشب نزدبکی داشتیم خطا رفت اخه هیچ وقت نمیزاشتم ایت اتفاق بیفته حالا چکار کنم احتمال بارداری هست میتونم قرص اورژانسی بخورم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال ماه پنجم پری شدم ۵ روز بعد قرص خوردم الان روز سوم میگم احتمال بارداری هست یانه میتونم قرص اورژان ...

روز سوم قرص خوردنم از ماه پنجم منی شورم ریخته شده تو واژنم میگم احتمال بارداری چقدره میتونم از قرص های اورژانسی استفاده کنم

چرا

خب دیگه قبل نزدیکی خوردی بعد هم میگی از روز سوم پریود داری میخوری دیگه اورژانسی نمیخواد شما مشکلت اینه که بجا روز پنجم روز سوم خوردی درسته؟؟؟ 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب دیگه قبل نزدیکی خوردی بعد هم میگی از روز سوم پریود داری میخوری دیگه اورژانسی نمیخواد شما مشکلت ای ...

نه از روزشیشم اخه اونمقع تعطیلات بود نشد برم بگیرم الان سه روزه که شروع کردم به خوردن 

نه از روزشیشم اخه اونمقع تعطیلات بود نشد برم بگیرم الان سه روزه که شروع کردم به خوردن 

نه اشکال نداره دیگه نمیخواد بخوری یه روز چیزی نیست بعد هم اصلش همونه که قبل رابطه خوردی 

نه اشکال نداره دیگه نمیخواد بخوری یه روز چیزی نیست بعد هم اصلش همونه که قبل رابطه خوردی 

اخه من باید آزمایش ژنتیک بدم قبل بارداری مطمئن باشم خوابم نمیبره اصلا

اخه من باید آزمایش ژنتیک بدم قبل بارداری مطمئن باشم خوابم نمیبره اصلا

خب الان اورژانسی داری خونه آخه اورژانسی هم باید سریع بعد رابطه اگه شک داشتی یه دونه بخوری یه دونه دیگه اش ونمیدونم 

خب الان اورژانسی داری خونه آخه اورژانسی هم باید سریع بعد رابطه اگه شک داشتی یه دونه بخوری یه دونه دی ...

نه صبح حتما میرم میخرم میخورم فقط میخوام ببینم میتونم بخورم یانه تا ۷۲ ساعت وقت هست

نه صبح حتما میرم میخرم میخورم فقط میخوام ببینم میتونم بخورم یانه تا ۷۲ ساعت وقت هست

بخور ضر نداره ساعتش ونمیدونم فقط این میدونم بعد شک به رابطه یه دونه باید خورد 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز