2777
2789
عنوان

تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 58 پست
اسی جان سلام عمر دست خداست  اگه خدا بخواد زیر آوار ۷ ریشتر هم آدم زنده می مونه اگر هم نخواد ک ...

سلام عزیزم میدونم منم ولی کلا ترسوام خیلی زود استرس میگیرم در این ک شکی نیس عمر دست خداست ولی از بقیه چیزاش میترسم کرمانشاه هنوزم تو کانکسن میبینی خیلی سخته خدا کنه همچین اتفاقی هیچوقت برای هیچ کسی نیوفته

دختری درشت باقلبی مهربان💃🥰
این طوری خوبه ها از ی جهت دیگه استرس نمیگیری بخاطر ه زلزله اصلا نمی فهمی کی اومدکی تموم شد

اتفاقا قبلا اصلا به لرزشش حساس نبودم از وقتی زلزله اومد صداشو میشنوم میترسم سرجام میخکوب میشم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از چند روز پيش كه اون ٤ ريشترى اومد ديگه خواب و خوراك ندارم

خیلی بده دقیقا منم مث توام قلبم درد گرفته استرس قشنگ نیره تو جونه ادم ی صدا میاد دو متر میپرم هوا

اتفاقا قبلا اصلا به لرزشش حساس نبودم از وقتی زلزله اومد صداشو میشنوم میترسم سرجام میخکوب میشم 😐

اره دیگه منم همینو میگم ادم حساس میشه اولیه ک اومد خیلی وحشتناک بود قشنگ داشتم سکته میکردم من 

ان شاءالله که طوری نمیشه یاد بگیر باید چیکار کنی موقع زلزله ترست کمترمیشه

اصن میترسم تصورشم میکنم ایشالا ک دیگه اصلا نیاد 

خیلی بده دقیقا منم مث توام قلبم درد گرفته استرس قشنگ نیره تو جونه ادم ی صدا میاد دو متر میپرم هوا

من انقدر اعصابم ضعيف شده خواهرم بخوابه تخت رو تكون بده دعوا ميكنم باهاش . از هيچى اندازه زلزله نميترسم حتى كرونا

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
اره دیگه منم همینو میگم ادم حساس میشه اولیه ک اومد خیلی وحشتناک بود قشنگ داشتم سکته میکردم من 

یه ۵ ریشتر یکی دوسال پیش اومد تهران من نترسیدم ول این دفعه خیلی ترسیدم رفتیم تو خیابون تا یه ربع دست و پاهام میلرزید این دومی چهار ریشتر هم نبودم تهران، شمال بودم شنیدم 😐

من انقدر اعصابم ضعيف شده خواهرم بخوابه تخت رو تكون بده دعوا ميكنم باهاش . از هيچى اندازه زلزله نميتر ...

دقیقا منم زیرم همشحس لرزش میکنم انقد خودمو سفت میکنم رو زمین ک بلرزه سریع بفهمم خداکنه دیگه نیاد

دقیقا منم زیرم همشحس لرزش میکنم انقد خودمو سفت میکنم رو زمین ک بلرزه سریع بفهمم خداکنه دیگه نیاد

انشالله كه نياد خدا به همه رحم كنه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
منم‌مث خودتم، ولی فکر کنم زودتر از اینکه اون زلزله ی احتمالی بیاد بمیرم احیانا ،خودم از استرس بمیرم ...

منم دقیقا همینم خداکنه اصن دیگه نیاد اسمشم ادمو میترسونه بریم جایی زندگی کنیم ک اصن زلزله نیاد