2777
2789
عنوان

تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 58 پست
هی میگن میخاد بیشتر بیاد استرس منم بیشتر میشه☹

منم‌مث خودتم، ولی فکر کنم زودتر از اینکه اون زلزله ی احتمالی بیاد بمیرم احیانا ،خودم از استرس بمیرم ،هیای دوست رارم بعش فکر نکنم ولی نمیشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ساختمون ما آسانسور حرکت میکنه میلرزه همیشه رو ویبره ایم آسانسور و زلزله رو از هم تشخیص نمیدیم 😑

این طوری خوبه ها از ی جهت دیگه استرس نمیگیری بخاطر ه زلزله

اصلا نمی فهمی کی اومدکی تموم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵۰ ساله میگن دیگه

میگن خودتونو واسه ۷ریشتری اماده کنین یعد یکی میگه اینطوری نیس گسلا ظرفیت ۷ ریشتریو ندارن ادم نمیدونه کدومو باور کنه

دختری درشت باقلبی مهربان💃🥰
میگن خودتونو واسه ۷ریشتری اماده کنین یعد یکی میگه اینطوری نیس گسلا ظرفیت ۷ ریشتریو ندارن ادم نمیدونه ...

خب ۵۰ سالی هست میگن زلزله بزرگ تهران در راه است

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
این طوری خوبه ها از ی جهت دیگه استرس نمیگیری بخاطر ه زلزله اصلا نمی فهمی کی اومدکی تموم شد

نه دیکه من اگ اونجا بودم همش فک میکردم زلزلس😂

دختری درشت باقلبی مهربان💃🥰
خدا کنه ۱۰۰ساله دیگم طول بکشه و نیاد🤭

ان شالله 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من از چند روز پيش كه اون ٤ ريشترى اومد ديگه خواب و خوراك ندارم

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی»