منم متاسفم هم برا قیمت مانتو ها و کفش ها که سر به فلک کشیدن..هم برا خانوم دکترایی که میخان پز بدن بگن یک ملیون در امد دو ساعتشونه..هم برا مملکتم که قیمت هر ویزیت 50 تومنه..
دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها
عقده داریا 😕 من کجا گفتم پزشکم !؟جواب پاتولوژی هم حالیمه سواد دارم ولی جهت اطمینان پرسیدم چون ...
چه عقده ای داشته باشم گفتن دکتری گفتم نه دکتر نیست به این دلیل. شما انگار عقده داری به قول اونایی که گفتن دوست داری دکتر صدات کنن.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
چه عقده ای داشته باشم گفتن دکتری گفتم نه دکتر نیست به این دلیل. شما انگار عقده داری به قول اونایی که ...
خداروشکر جایگاه و شأن اجتماعی خوبی دارم چیزی که شما قطعا نداری و بخاطرش اینطور بد رفتار میکنی و تیکه میپرونی نیازی به لقب دکتر نیست جانم 🙂 شما بگو استاد