2777
2789
عنوان

خدایی چقد لباس گرونه هااا...

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 58 پست
متاسفم 

منم متاسفم هم برا قیمت مانتو ها و کفش ها که سر به فلک کشیدن..هم برا خانوم دکترایی که میخان پز بدن بگن یک ملیون در امد دو ساعتشونه..هم برا مملکتم که قیمت هر ویزیت 50 تومنه..

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقده داریا 😕 من کجا گفتم پزشکم !؟جواب پاتولوژی هم حالیمه سواد دارم  ولی جهت اطمینان پرسیدم چون ...

چه عقده ای داشته باشم گفتن دکتری گفتم نه دکتر نیست به این دلیل. شما انگار عقده داری به قول اونایی که گفتن دوست داری دکتر صدات کنن. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
😐😐 واقعا که...  شخصیت هم خوب چیزیه

شما رو شخصیت خودت کار کن. 

ریپلای نکن شعور و شخصیتت رو به رخمون نکش

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
منم متاسفم هم برا قیمت مانتو ها و کفش ها که سر به فلک کشیدن..هم برا خانوم دکترایی که میخان پز بدن بگ ...

خانوم همه چیزدان تحلیلگر برتر

اولا من کجا گفتم دکترم ؟؟؟؟ دوما کجا گفتم یک تومن درآمد دوساعتمه ؟؟ 

من اصلا دوس ندارم تو تاپیک خودم شغلم رو بگم 

شما رو شخصیت خودت کار کن.  ریپلای نکن شعور و شخصیتت رو به رخمون نکش

وقتی میری تو تاپیک های بقیه سرک میکشی و با اونا میزنی تو سرش شخصیت منو نشون نمیدی ! شخصیت خودتو نشون میدی 

دوستان چرا حمله کردین به بنده ی خدا  انگار ارث باباتونو خورده 😐 آرام تر آرام تر...

بخدا همشون عقده ای هستن من اصلا کلمه ی پزشک یا دکتر یا مریض هم نیاوردم که فکر نکنن پزشکم

گفتم مراجع !!! 

من درمانگرم هر جلسه ی درمانم نیم ساعته و کارم هم خیلی سخته 

بخدا همشون عقده ای هستن من اصلا کلمه ی پزشک یا دکتر یا مریض هم نیاوردم که فکر نکنن پزشکم گفتم مراجع ...

بعضی ها حسودن عزیزم ، میخوان با تخریب بقیه شخصیتشونو ببرن بالا 

چه عقده ای داشته باشم گفتن دکتری گفتم نه دکتر نیست به این دلیل. شما انگار عقده داری به قول اونایی که ...

خداروشکر جایگاه و شأن اجتماعی خوبی دارم چیزی که شما قطعا نداری و بخاطرش اینطور بد رفتار میکنی و تیکه میپرونی نیازی به لقب دکتر نیست جانم 🙂 شما بگو استاد