2777
2789
عنوان

بچه

93 بازدید | 18 پست

سلام دوست جونیام چطورین..بچه ها ی مسئله ذهنمودرگیرکرده شاید در جریانتاپیک قبلیام باشید من باشوهرم هیچ مشکلیندارماماباخانواده شوهرم خیللللی مشکل دارم اوناازمن متنفرن وجالب اینجاست خودمم نمیدونم چرا! اونا ازهزارتاراهمستقیموغیرمستقیم(دعاو...)سعی بربهم زدن زندگیم داشتن و اختلافهای زیادی رو توزندگیم بوجوداوردن حتی تامرزجدایی وبارها خداشاهده ک سعی بر اشتی وصلح داشتم اما ب هیچ سراطی مستقیم نیستن و حالا خیلی ازدوستای با تجربه م میگن اگه شوهرت خوبه زودی یک بچه بیاردیگه اونام نمیتونن دخالت کنن دهنشونو میبندن و حداقلش اینه که زندگیتون محکم ترمیشه واونقدراحت نمیتونن اختلاف واردکنند نمیدونم این کاردرسته یانه..دوساله ازدواج کردم و طبقه پایین مادرشوهرمم و سطح مالی متوسط داریم میشه راهنماییم کنیدمثل همیشه

وای چه افکار عقب مونده ای

نه با بچه اونا درست میشن نه حای پات محکم میشه!

هروقت اماده بودی بچه بیار نه این دلایل مسخره

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

اصلا اینجور نیست که با ا مدن بچه مشکلاتتان کم میشه بلکه بیشتر هم میشه و فقط مجبوری بخاطر بچه آستانه تحمله رو ببری بالا یا شایدم متونی. اول مشکلتون رو حل کنید مگه بچه الکیه بیارید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم به خاطر خودتون یه بچه رو بدبخت نکنین اول وضع زندگیتو درست کن بعد یه طفل معصوم وارد این دنیا کن یا پول جمع کنین یه خونه بخرین بعد بچه بیارین یا برو مستجر بشو ولی بچه رو بدبخت نکنین مگه اجیل مشکل گشاس بچه

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

عزیز دلم اولا بچه میخوای بیاری هر وقت آمادگی داشتین و حس کردین میتونین از پس بچه بر بیاین بیارین دوما اگه اونا ازت متنفرن سعی کن رابطه اتو خیلی خیلی کم کنی باهاشون تا خودت اذیت نشی، دوری و دوستی. اولین کاری هم که باید بکنی اینه که اگه شرایطشو داری از پیش  خونه مادرشوهرت بری یه جای دیگه 

وای چه افکار عقب مونده ای نه با بچه اونا درست میشن نه حای پات محکم میشه! هروقت اماده بودی بچه ب ...

بخدا خودمم میدونم عقب مونده س فقط ذهنم پریشونه خیلی داره سخت میگذره بهم تومرحله ای اززندگی هستم ک ک نمیدونم چیکارکنم یجورای گمراهم

فقط میتونم بگم به خاطر خودتون یه بچه رو بدبخت نکنین اول وضع زندگیتو درست کن بعد یه طفل معصوم وارد ای ...

قراره خونه بگیریم و هرگز وابدا اگرقرار بر بچه ای هم باشه تواین خونه بدنیانمیارم 

عزیز دلم اولا بچه میخوای بیاری هر وقت آمادگی داشتین و حس کردین میتونین از پس بچه بر بیاین بیارین دوم ...

قراره بریم اونا اصلاباهام حرف نمیزنن چ برسه ب رابطه روکم کردن ولی مدام شوهرموتحریک میکنن برعلیه من

قراره خونه بگیریم و هرگز وابدا اگرقرار بر بچه ای هم باشه تواین خونه بدنیانمیارم 

همین خوبه عزیزم

به حرف دوستاتم توجه نکن

پس فردا خامله بشی حساس تر میشی فکر نکن اونام راحتت میزارن بدتر میکنن اونوقت استذس و اعصاب خوردی کلا منتقل میشه به طفل معصوم

بابد خونتونو جدا کنین و فاصله رو رعایت کنین دوری و‌دوستی

شوهرت باید کنارت باشه

وقتی به به ثباتی رسیدین و دیدین امادگی بچه رو دارین راحت اقدام کن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
قراره بریم اونا اصلاباهام حرف نمیزنن چ برسه ب رابطه روکم کردن ولی مدام شوهرموتحریک میکنن برعلیه من

حتما ازشون جدا شو و اگه هی توی زندگیت سنگ میندازن با شوهرت صحبت کن اونم رابطه اشو کم کنه 

سلام به نظرمن باید باهاشون منطقی صحبت کنی اخه علت دشمنی شون باشماچیه  اگه خدای نکرده میخوان ازهمسرتون جداشین خیلی ببخشیدا بیخودکردن پاقدم گذاشتن  اگه انشالله بچه بیارین هم که خودتون سرگرم بچه میشین که دیگه وقت نمیکنین ببینین کی چی گفته  فقط سعی کنین شوهرتون ازخودتون نرنجونین باهم خوب باشین  بقیه که چی میگن  خیلی مهم نیس  اصل شمادونفرین

همین خوبه عزیزم به حرف دوستاتم توجه نکن پس فردا خامله بشی حساس تر میشی فکر نکن اونام راحتت میزارن ...

عزیزم شوهرم خیلی مرده خیلی آقاس انقد ازش راضیم ک خدامیدونه همیشه م طرفدار من بوده ولی خب اونم انسانه این وسط گیرکرده بخدا مغزشوخوردن دیوونه ش کردن رالطه شم کم کرده اما دس بردارنیستن هرازچندگاهی سنگ میندازن من شوهرم رابطمون عالیه برا همین ب فکر بچه افتادم ک اونام دس بردار بشن ولی گویافکرخوبی نیست

سلام به نظرمن باید باهاشون منطقی صحبت کنی اخه علت دشمنی شون باشماچیه  اگه خدای نکرده میخوان ازه ...

ازاون ادمان ک فک میکنن همیشه حق  بااوناس بیام ازکاراشون بگم گریه میکنی واسم..اولاش خیلی بی زبون وتوسری خوربودم خیللللی اون وقتاعزیزبودم.تااین ک انقدددد فحش و طعنه زدن دیگه تحمل نمیکردم یکی درمیون جوابشون رومیدادم دیگه ادم بده شدم