2777
2789
عنوان

موهای جاریم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 43 پست

خاستگاری جاریم رفته بودیم موهای فر بلند تا کمرش خوشگل بیا و ببین مادرشوهرم ضعف کرده بود وای چه موهایی داره..من گفتم اکستنشن گفتن نه موهای خودش خلاصه یه هفته بعد نامزدی گفتن فلانی موهاش و کوتاه کرد تا رو شونه اش ..اومد خونه مادر شوهرم یه هفته بود یه بارم حموم نکزد گفتم این کلاه گیس گفتن نه..یه ماه بعد که اومد سر زندگیش موهاش رو مزدانه کوتاه کرده بود..یه جا عروسی دعوت شد کلاه کیسش رو گزاشت قیافه مادرشوهرم

چرا کاربری من و ازم گرفتین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا تویی ک ابرو نداری رفتی میکرو کردی😂 من ابروهام پرپشته چشام درشته سیبیلام بوره اصن پیدا نی😂 ق ...

وای عزیزم بمیرم  ک فرق  میکرو با طبیعی نمیدونی البته حقم داری هر کی منو میبینه اولش فک میکنه میکروعه😄

درشتتتتتت تو ب اونا میگی درشتتتت درشت ندیدی پس 

مجبوری حسادت میکنی،هرکی یطوریه دیگه کلا ادم حسود بخودش ضربه میزنه

اتفاقا اصن ادم حسودی نیستم ولی مادرشوهرم میچزونتم میدونه رسیدگی میکنم ب موهام میگه اون هیچ کار نمیکنه اینهمه رنگ میکنه او موهاش اینجوریه :/ حالا خودش ۳ سال پیش موهاشو اندازه من کوتا کرده بود دوس دارم قیافشو سه سال دیگه ببینم وقتی موهای منم هم اندازه اون شد

وای عزیزم بمیرم  ک فرق  میکرو با طبیعی نمیدونی البته حقم داری هر کی منو میبینه اولش فک میک ...

عاشقت شدم لعنتی 😂😂😂❤❤❤ اتفاقا من جاریمو خیلی دوست دارم مثل خواهر بزرگه امه برام

بچگیام موهام تا کمرم بود راهنمایی ک بودم کوتاه کردم بد شونه میکردم اصن هیچی رعایت نمیکردم کم پشت و ک ...

عب نداره مسئله مهمی نیس ب چیزای مثبتت فک کن

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗