اینهمه کوفتو زهرمار میمالم ب موهام ولی بلندیش خیلی کنده :| اونوخ موهای جاریم با اینکه هر روز رنگ میکنه و هیجی رعایت نمیکنه پرپشت و تا کمرشه مادرشوهرم میگه ژنتیکی موهاش انقد خوبه :| حسودیم شد😢خوشبحالش
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر
😂😂منم حسودیم میشه ب مو قشنگا. اخه من از اول بچگیم تا حالا ک ۲۰ سالمه نشد یه بار موهام از ارنجم پای ...
منم نشده ...مامانم همش با قیچی دنبالم بود😂
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر
عزیزم من موهام رشدش خوبه برعکس خاهرم بنده خدا موی بلند دوسداره از بچگی تا الان موهاش از سر شونهاش بی ...
بچگیام موهام تا کمرم بود راهنمایی ک بودم کوتاه کردم بد شونه میکردم اصن هیچی رعایت نمیکردم کم پشت و کم پشت تر شد تا ک کوتاه کردم تا یکم پایین تر از سرشونه هام الان چن ساله همون حدوداس :|||
چرا بچه بودم مامانم معتقد بود موی بلند جلوی رشد یچه رو میگیره؟؟؟؟😕
این نظریه رو خودش داده بود فک کنم😂