2777
2789
عنوان

سه سوال کوچیک

210 بازدید | 11 پست

بچه ها فردا برادر جاریم امتحان شیمی ترم دوم داره که آنلاین برگزار میشه جاریم میگه تو بهش کمک کن چون خودش فردا شیفته از من میخواد به جاش بنویسم جواب ها رو و اون هم برای دبیرش بفرسته به نظرتون قبول کنم ؟ اینم بگم خودش درسش متوسط هست و یه چیز دیگه اینکه گفته به شوهرت نگو 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

یه سوال زدم اشتباها نوشته سه 😅

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به شوهرت بگووووووو  چرا نگی شاید راضی نباشه!

پیش خودم فکر کردم اولین باریه که یه درخواست ازم میکنن و میگن هیچی نگو میترسم بعدا به دهن لقی معروف بشم

من باشم قبول نمیکنم. خودم کم گناه میکنم که حق الناس دوستای برادر جاریم هم بیوفته گردنم 

آخه بار اولیه که ازم چیزی میخوان میترسم بگن مغرور هست و واسمون قیافه میگیره

من مدرسه و دانشگاه بودم هیچ وقت هم به هیچ کس تقلب نمیرسوندم . همیشه هم ازم شاکی میشدن میگفتم حق خودم ...

منم هیچ وقت به هیچ کس تقلب نمی رسوندم یه بار سر کلاس شوهرم مجبور شدم به دختر خاله مامانم که شوهرم از نسبت فامیلی مون خبر نداشت تقلب بدم وسطش هم چون بی تجربه بودم و ناشی گیر افتادم 😅 الان همش میگه یادته داشتی به خاطر فلانی صفر میگرفتی دلم برات سوخت 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز