2777
2789
عنوان

رنگ مو

60 بازدید | 4 پست

سلام چیکار کنیم آسیب رنگ و دکلره به کمترین حد برسه ؟ یه پودر دکلره ی خوب که نسوزونه و استفاده کرده باشید بگید . ممنونم 

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

یه رنگ موهایی هستن که یه کرم مخصوص با خودشون دارن از اونا استفاده کن .دکلره به هرحال آسیب میزنه

ولی پیش یه آرایشگر خوب برید که درصدشو بدونه وبعد هم از سرمه‌ای خوب استفاده کنید.

فضول بی تربیت هستم +چند قطره انسانیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رنگ موهایی هستن که یه کرم مخصوص با خودشون دارن از اونا استفاده کن .دکلره به هرحال آسیب میزنه ولی ...

ااها ممنون عزیزم اسمشو نمیدونی

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
ااها ممنون عزیزم اسمشو نمیدونی

نه راستش خوب بپرس بهت میگن و در ضمن منظورم سرم

مو بود آهان راستی شامپوی درماکلین واسه موهای رنگ کرده تثبیت کننده رنگ موهم هست موفق باشی🙂🙂

فضول بی تربیت هستم +چند قطره انسانیت