2777
2789
عنوان

حق با کیه

94 بازدید | 19 پست

ماجرا از این قراره ک پدرشوهرم ی پول داد دست شوهرم ک واسه برادر کوچیکش ی پراید صفر بخره پارسال. 

بعد شوهرم خرید و فروخت و باز ی ماشین دیگ خرید و فروخت

و دوسه باری این ماشین خرید و فروخت. 

تا اینک برادرشون گف من ماشین لازم دارم

شوهرمم سریع ی پراید دست دو خرید انداخت زیرپاش ک کارش راه بی افته. 

و از این سودایی ک میخرید و فروخت به برادرش کم و بیش میداد. 

اما هربار میریم خونه مادرشوهرم میگن چرا شوهرت پول بچه مارو خورد و ی پراید نو گرفت و ی پراید دس دو داد و اینا... 

بعد پدرشوهرم هیچی ب برادرشوهرم پول نمیده

بعد ب شوهرم ک میگم میگ ب بابام کاری ندارم

خودم کار درست میکنم. 

انگار این وسط کاملا شوهرم بده شده

چون برادرشوهرم سربازه شوهرم میگ من با پول ماشینش میخرم میفروشم کار میکنم این وسط ام ی پولی ب برادرشوهرم میدم

چرا ماشین خواب باشه تو پارکینگ

و واسه خود برادرشوهرم میخره میفروشه. 

حق با خانواده شوهرته

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی چرا

اون پول برای خریدن یه پراید صفر برای برادرشوهر دست شما امانت بوده . اینکه باهاش کار کنین و ...به نوعی خیانت در امانته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
پدرشوهرم وقتیشوهرم رفته سربازی و شوهرم بهش 7تومن داده و وقتی اومده بهش6تومن داده ب شوهرم شوهرم میگ. ...

شوهرم وقتی میخاسته بره سربازی به پدرش7تومن داده

ووقتی بعد دوسال برگشتع پدرش6تومن بهش برگردونده

خب سود کار میدیم برادرشوهرم چون پدرشوهرم بهش پول نمیده

بله و از این وسط هم خودتون سود میخورید . پدرشوهرتون راضی نیست و پولتون اشکال شرعی داره . پول ندادن پدرشوهر هم به شما ربط نداره اگه فقط برای محبت بود خب از پول خودتون به برادرشوهرتون کمک مالی میکردین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام