2777
2789
عنوان

پی پی

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشیدنمیدونم ،شماکه تجربتون بیشترازمنه میشه منوراهنمایی کنی پسرمنم ۲۰روزشه ولی خیلی پی پی میک ...

ببرش دكتر 

پسر داداشم اينجوري بود

رفت دكتر به لبنيات حساسيت داشت مامانش حتي پنير هم نميخورد بچه درست شد 

دارو هم دكتر داد بهش 

اگه نبري بچت وزن نميگيره ضعيف ميمونه

حتما ببرش كوتاهي نكن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه  

فقط عنوانت  میتونی بنویسی خانمهایی که نوزاد دارن نه پی پی  

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا
عزیزم ببخشیدنمیدونم ،شماکه تجربتون بیشترازمنه میشه منوراهنمایی کنی پسرمنم ۲۰روزشه ولی خیلی پی پی میک ...

عادی نیست،ولی خیلیا میگن بیشتر از۱۲بار اسهاله

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

آخه تونت زدم نوشته بودطبیعیه نوزادی که باشیرمادرتغذیه میشه ممکنه بعدازهربارشیرخوردن مدفوع کنه 

اینو نمیدونم ولی دختر منم روزی هفت هشت بار داشت. تغذیه و وزن گیریش هم خداروشکر خوب بود 

اصلا اشکالی نداره

بچه های من تا ۷روز هم ممکن بود مدفوع نکنن و اکثرا بی قراری هم نداشتن

ماساژ دور ناف با روغن کرچک خیلی خوبه. همین دیگه کار دبگه ای نکن

اینجور موقع ها میگن بچه داره گوشت میگیره تپل میشه... 

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عزیزم مقعدشو روغن زیتون بزن چن دیقع پوشکشو در بیار بزارش رو شکم خودت باشی ک خدای نکرده مشکلی پیش نیاد میگن رو شکم ک بخوابه بوه روده فعال میسه دلشم با روغن زیتون عکس عقربه ساعت دورانی ماساژ بده شیر خشک نده تو غذاهای خودتم از رغن زیتون استفادع کن

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

عنوانت فقط 😑

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
ممنون عزیزم میبرمش،آخه شیرخوب میخوره بی قراری هم نداره  قطره پدی لاکت دکترداده بهش بنظرتون اون ...

پدی لاک روان می‌کنه 

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️