2777
2789
عنوان

کوتاه کردن مو

151 بازدید | 13 پست

سلام خانما من موهام بلنده و فر ، خیلی دلم میخواد کوتاه کنم 

بعد چون هوا گرمه همیشه با کلیپس جمع میکنم می‌بندم جلو هم حالتی نداره کلا دلمو زده باز عادت ندارم بزارم اعصابم خرد میشه وقتی کاری میکنم دستوپامو گیره یا زود گرمم میشه

کیا کوتاه کردن بعد راضی بودین 

تقریبا همچین مدلی ولی کوتاهتر ، پشت دلم میخواد اینجوری باشه یه نفسی بکشم😁

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من موهام همین مدلیع فقط اون طرفش ماشین زدم کلا از ته فقط ی یه سانتی هست اصلااا پشیمون نیستم خعلی خوبه

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
من موهام تا باس.نم بود پسرونه ازین کوتاه تر زدم الان رسید ب گودی کمرم بعد سه سال  پشیمونم نشد ...

آره خیلی دلم میخواد کوتاه کنم باز بلند که میشه فقط ایراد موهام اینه که فره همین دودلم کرده 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
من موهام همین مدلیع فقط اون طرفش ماشین زدم کلا از ته فقط ی یه سانتی هست اصلااا پشیمون نیستم خعلی خوب ...

آره پشت گوش موها بلند باشه خیلی اذیت می‌کنه 

منم بچه دارم واقعا وقت رسیدگی درست حسابی ندارم 

پس نکن موی فر اصلا خوب نمیشه  بیچارع میشی

باید هی اتو کنم ؟ کوتاه کنم بعد کراتین خوب میشه؟

اره همش دست باید به اتو باشه

اره کراتین کن بعدششش فکر خوبیه

یه پیج تو اینستا هست کراتین بهار

اون همیشه میگه اونایی ک موهاشون فره کوتاه نکنن 

یا کراتین کنن بعدش

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !
آره پشت گوش موها بلند باشه خیلی اذیت می‌کنه  منم بچه دارم واقعا وقت رسیدگی درست حسابی ندارم&nb ...

ارع بابا کوتاه کن هم ی تنوع میشه 

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
اره همش دست باید به اتو باشه اره کراتین کن بعدششش فکر خوبیه یه پیج تو اینستا هست کراتین بهار اون ...

باشه عزیز ممنون دستت درد نکنه

ارع بابا کوتاه کن هم ی تنوع میشه 

موهام فره بد نمیشه ؟

موهام فره بد نمیشه ؟

اگه فره ک کوتاه نکن بد میشه  یاهم حداقل تا رو شونه هات باشن