sety27 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 عنوان بی بی عجیب 153 بازدید | 14 پست نمیدونم چرا نزدیک خط قرمز یه هاله فوق العاده کم رنگه ب نظرتون خرابه مگه نه؟اگ کسی دقت نداره نظر نده چون بعضیا دیدنش میخام ببینم نظر کسایی ک میبینن چیه؟ حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره 1399/03/10 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسان۷۱ عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4686 هاله رو دیدم فردا صبح یکی دیگه با ادرار اولت بزن پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم
sety27 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 هاله رو دیدم فردا صبح یکی دیگه با ادرار اولت بزن اینم مال صبح چون اینجوری شد گفتم خراب شاید حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
ssenjed عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 من هاله رو میبینم ولی سر جای خودش نیستروز چند موعد هستی؟اگر نزدیک موعدی فردا پس فردا یکی دیگه با ادرار اول صبح بزن ببین چجوری میشه یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
sety27 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 من هاله رو میبینم ولی سر جای خودش نیست روز چند موعد هستی؟ اگر نزدیک موعدی فردا پس فردا یکی دیگه با ... روز ۳ از موعدم گذشته ماه قبل ۸ روز انداختم عقب اینم با ادرار اول صبح بود😭😭منفی حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
sety27 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 بک کنم خرابه ولی بازصب یکی بزن ندارم میخام بزارم هفته دیگ اگ نشدم بزنم اخه سابقه عقب انداختن دارم حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
ssenjed عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 روز ۳ از موعدم گذشته ماه قبل ۸ روز انداختم عقب اینم با ادرار اول صبح بود😭😭منفی نا امید نباش توکل بر خداانشاالله هر چه زودتر خدا دامنتو سبز میکنه یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
sety27 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 نا امید نباش توکل بر خدا انشاالله هر چه زودتر خدا دامنتو سبز میکنه چن وقت اقدام بودی حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
ssenjed عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 چن وقت اقدام بودی ماه دوم اقدام باردار شدم یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
sety27 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 ماه دوم اقدام باردار شدم برامنم دعا کن ماه دومم بود😔😔 حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
ssenjed عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 برامنم دعا کن ماه دومم بود😔😔 همین الان زیارت عاشورا خوندم دعا میکنم به حق علی اصغر امام حسین هم شما و هم همه منتظرایی که دلشون بچه میخواد به زودی دامنشون سبز بشهانشاالله شمام این ماه باردار باشی یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
sety27 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 2889 همین الان زیارت عاشورا خوندم دعا میکنم به حق علی اصغر امام حسین هم شما و هم همه منتظرایی که دلشون بچ ... ای جانم ممنونم خدا نگهدار نی نیت باشه سالمو صالح حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
ssenjed عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 285 ای جانم ممنونم خدا نگهدار نی نیت باشه سالمو صالح منم ممنونم بابت دعای قشنگت😊 یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤