2777
2789
عنوان

خدایا کمک کن

155 بازدید | 10 پست

همش احسای میکنم باردار نیستم و الان پریود میشم اصلا دلم نمیخواد دیگ روبرو شم با این صحنه اونایی ک منتظرن میفهمن من چی میگم اون لحظه ک پری میاد چه حال بدی ب ادم دست میده من ک میرم روبه سکته..تنبلی شدید دارم نمیشه ک نمیشه خستم خدایا خودت کمک کن بازم راضی ام ب رضای خودت..اگ‌ پری بشم دیگ دعا هم نمیکنم 😔😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

انشالله پریود نمیشیم .امیدت به خدا باشه

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
انشالله پریود نمیشیم .امیدت به خدا باشه

انشالله..شما چندماه اقدامی؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله..شما چندماه اقدامی؟

چهار ماهه.اما چند ساله ازدواج کردیم مردم فکر میکنن بچه دار نمیشیم 😔

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
چهار ماهه.اما چند ساله ازدواج کردیم مردم فکر میکنن بچه دار نمیشیم 😔

انشالله ک میشی..منم همه میگن چرا نمیارن بچه منم ۵ ساله ازدواج کردیم یکسال نشده اقدامم ۱۰ ماهه 😔😔هرماه یدفه انگار دنیا تو سرم خراب میشه..ب این ک خدا لطف میکنه و مهربونه بهمون میده شکی ندارم ولی ترسم ازاینه ک چندسال طول بکشه..خیلیا مشکل منو داشتن ۱۰ ساله بچه دار نشدن 😔😔

ناامید نباش ... هرگز ناامید نشو....  خدا هم میخواد ببینه تا کی بهش امیدواری و توکل میکنی... 

ببین خدا حکیمه، خلقتش با حکمت همراهه ، بی‌هدف و بی برنامه و بی نظم هیچ کاری رو نمیکنه.... اگر از حکمتش تو فرزندی داشته باشی بهت میده و اگر نه نمیشه خلاف جریان هستی بود... فقط با امید توکل کن و خودت رو به حکمت خدا بسپار....

انشاالله یه فرزند سالم و صالح خدای روزی ده روزیت کنه...❤🌹

اگه انشاالله باردار بودی من رو همینجا ریپلای کن و بهم بگو 😍😍

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
ناامید نباش ... هرگز ناامید نشو....  خدا هم میخواد ببینه تا کی بهش امیدواری و توکل میکنی...&nbs ...

انشالله توکل ب خودش..حالا ک همش میگم الانه ک پری بیاد دلدرشو حالت تهوعشو ک دارم 😭😭😭باشه عزیزم یادم موند میگم‌بهت ۱۳ خرداد دکترم ازمایش بارداری نوشت واسم 

اون از استرس ... به خودت استرس نده واسه بچه خوب نیست😍😍😍 انشاالله نینی اومده باشه تو دلت😍😍❤❤

🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
انشالله ک میشی..منم همه میگن چرا نمیارن بچه منم ۵ ساله ازدواج کردیم یکسال نشده اقدامم ۱۰ ماهه 😔😔هر ...

عزیزم میدونم شرایطمون سخته‌.ولی واسه خدا که کاری نداره اگه بخواد که سه قلو هم میده .نگران نباش بسپار به خدا بگو‌بهترین زمانش بده من الان منتظرم روز موعدم برسه استرس دارم اما ایمان دارم به خدا.ناراحت نباش که همین ناراحتی خیلی بده به منم همه میگن چرا باردار نمیشی اما باید کار خودمونو بکنیم و بع حرفشون توجه نکنیم

اون از استرس ... به خودت استرس نده واسه بچه خوب نیست😍😍😍 انشاالله نینی اومده باشه تو دلت😍😍❤❤

ممنونم انشالله توروخدا دعام کن.اسمم پریسا

ممنونم انشالله توروخدا دعام کن.اسمم پریسا

عزیزم اگه قابل باشم دعا میکنم 😍 

توکل به خدا