2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باعث سقط نمیشه من شنیدم باعث ناقص الخلقه شدم میشه اگه زیر سه ماهگی استفاده بشه

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم

تا دوبار درماه میگن عیب نداره

کمترین مشکلش ویتامین A زیادشه که تراتوژنه و ماه های اول باعث اختلال تو تقسیمات سلولی و..

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

واقعا باعث مشکل دارشدن جنین میشه؟ 

من 13 هفتم بود یه عالمه جگر خوردم ولی هم سونوی ان تی و هم انومالی بچه مشکل نداشت. 

ینی امکان داره مشکل برای بچه پیش اومده باشه؟ الان 23 هفتم

خدایا شوهرم و جوجه کوچولومو برام حفظ کن🙃🙃
من الان ماه چهارم خوردم مشکلی نداره؟؟؟؟😣😣😣😣خیلی ترسیدم اخه دکترم چیزی نگف

نه عزیزم نگران نباش زیادش بده منم زیاد نمیدونم شنیدم فقط اوووونم زیر سه ماه

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
واقعا باعث مشکل دارشدن جنین میشه؟  من 13 هفتم بود یه عالمه جگر خوردم ولی هم سونوی ان تی و هم ا ...

نگران نباش گاهی آدم هوس میکنه زیادش بدهدجوری که مثلا هر روز خورده باشی یبار موردی نداره