2777
2789
عنوان

انگیییزه😉

109 بازدید | 14 پست

چیکار کنم انگیزه برای درس خوندن داشته باشم ؟!

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰

گوشیتو فنا کن

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خودم عاشق اینم درس بخونم ولی بعضی مواقع احساس میکنم وقتم داره هدر می‌ره

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰

واسه انگیزه نمی دونم ولی من اینطور درس خون شدم  

اول گوشیت رو کنار بزار جوری که نتونی سمتش بری 

بعد خسته میشی از بیکاری حوصلت سر میره بعد برو سراغ کتاب اولش سخت میشه ولی کم کم تفریح تو میشه درس خوندن وکتاب 

واسه انگیزه نمی دونم ولی من اینطور درس خون شدم   اول گوشیت رو کنار بزار جوری که نتونی سمت ...

چجوریییی سمتش نرم😑

به هدفت فکر کن

یه عکس یا نقاشی ازش رو کنارت داشته باش تا نگاهش کنی

پس زمینه گوشیت عکسش رو بزار

کلیپ انگیزشی ببین

دربارش تو نت سرچ کن

دربارش تاپیک بزن

مصاحبه افراد موفق رو بخون

اینا کمک کننده اند ولی انگیزه باید درونی باشه

به هدفت فکر کن یه عکس یا نقاشی ازش رو کنارت داشته باش تا نگاهش کنی پس زمینه گوشیت عکسش رو بزار کل ...

ممنونمممم😍

من که فروختم راستش بعد دوباره خریدم کلا کار من همین شده 

😊😀

ولی جواب میده درست نمراتم عالی بود کمترین نمرم ریاضی بود اونم نیم نمره کم اوردم  البته من به خ ...

همش دلم میخواد فیلم ببینم ...هی میگم یه فیلم که چیزی نمیشه 😑

همش دلم میخواد فیلم ببینم ...هی میگم یه فیلم که چیزی نمیشه 😑

تاحالا تو اینه یا تنهایی باخودت حرف زدی خیلی خوبه اونجا به خودت بگو با فیلم من به جایی میرسم به خودت این مشکلات رو بگو ومنطقی جلو برو 

یکم سختی ‌‌‌‌‌ باعث میشه بقیه زندگیت راحت باشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز