2777
2789
دائمی دوست ندارم قرص بخورم عادت میشه دیگه رفتم دکتر فقط امپرازول داد

عزیزم رفلاکسم چیزی نیس ک با یکی دوروز درمان بشه تااخر عمرباهاش درگیری اینام قرصای ساده این سنگین نیست وخیلی معمولین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رفلاکسم چیزی نیس ک با یکی دوروز درمان بشه تااخر عمرباهاش درگیری اینام قرصای ساده این سنگ ...

من معده ام میکروب گرفته بود البته چهارماه پیش دفته بودم رستوران از اون بخ بعد اینجوری شدم حالا میکروب معده ام رفته گیاهی زیاد استفاده کردم الانم مدتیه همش ضعف عمومی دارم هرچی میخورم سیر نمیشم و گلوم میسوزه با سوزش سردل دارم ته سرفه هم کمی دارم رفتم دکتر فقط امپرازول داد

من معده ام میکروب گرفته بود البته چهارماه پیش دفته بودم رستوران از اون بخ بعد اینجوری شدم حالا میکرو ...

عزیزم اگه میکروب داشتی احتمال اینکه زخم اثناعشر داشته باشی خیلی زیاده برای اطمینان آندوسکوپی بده و غیر متخصص گوارش پیش دکتر عمومی نرو

ب مدت دو هفته  هر روز صبح ناشتا  نصف استكان اب سيب زميني خام ك با دستگاه گرفته شده ...

منم شنیدم یعنی شش تا دوهفته ای باید بخوریم وسطش استراحت کنیم ده روز دوباره شروع کنیم؟

بعد غذا احساس سنگینی وسوزش سر دل داری؟ استفراغ میکنی؟ با فقط ریفلاکس داری؟

استفراق و تهوع ندارم سوزش سر دل دارم احساس ترشی هم ندارم ضعف دارم و شکمم اگر گرسنم بشه صدای قارو قور میده نمیتونم گرسنه بمونم زیاد

استفراق و تهوع ندارم سوزش سر دل دارم احساس ترشی هم ندارم ضعف دارم و شکمم اگر گرسنم بشه صدای قارو قور ...

سعی کن این قرصایی ک میگم بخوری اینا ابتدایی ترینن اگه ارومت نکرد برو آندو من خودم زخم معده داشتم

ب مدت دو هفته  هر روز صبح ناشتا  نصف استكان اب سيب زميني خام ك با دستگاه گرفته شده ...

سلام دوستم همسر شما بعد از قطع اب سیب زمینی ریفلاکسشون بر نگشت ؟ الان همه چیز میتونه بخوره؟