بچه ها اگه یه پسری ۸ سال عاشق هم باشین و بگه خیلییی دوستون داره جونشم میده ولی بگه دانشگاه نرو دیگه و سرکارم فقط جایی که مرد نباشه و بگه حرف حرف منه تو زندگی و بگه یه حرفو دوبار تکرار نمیکنم و بگه مهریه هم باید گل باشه حتی اگه دوسشم داشته باشین ازدواج میکنین؟؟؟
مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤
خب یه باره اسارت در عشق🙄عزیزم زیر منت هیچ احدی نرو هر عشقی یه روز سرد میشه ولی حق از دست رفته تو عمرا برنمیگرده
یونیکورن هستم یک تک شاخ🦄من کاربر پیتزاpitzaبودم ولی لغو کاربری شدم 🤣🤣هستم در خدمتتون😎خب حالا یه صلوات واسم بفرستید اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌷 یه روز یه تک شاخ میخوره به دوشاخ برق میگیرتش میمیره😒🤣🤣🤣🤣همین الان اینو ساختمااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣بگی شنیدی با همین ثم هام میام تو لوزلمعدت😂😂😂😂😂😂
نه بابا اگه یه درصد بد از اب در بیاد میخای بدون مهریه چیکار کنی؟
یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن خــُدایــا حــواســت هصــ؟صــدای هِق هِق گــریــع هام عــز هَمــون گــلــویــی مــیــاد ڪــِ تــو عــز رگــش بــع مــن نــزدیــڪــتــریــ..!