2777
2789
عنوان

افسردم

96 بازدید | 6 پست

خانوما من یه دختر ۱۹سالم افسردگی دارم شرایط زندگیمونم اصلا خوب نیس حتی اتاق جدا هم ندارم ولی خودم یه حقوق بخور نمیر میگیرم میخام یه هنر یاد بگیرم که خیلی هم گرون نباشه مخصوصا ابزارش مثلا استعداد گرافیک و نقاشی و طراحی لباس دارم اما پول ابزارشو ندارم واقعا میشه چندتا بهم معرفی کنید که هم قشنگ باشه برای روحیم هم هنر خوبی باشه؟ یچیزی که کلاسشم شهریش متوسط باشه

ارایشگری یا خیاطی خیلی درآمد داره

یونیکورن هستم یک تک شاخ🦄من کاربر پیتزاpitzaبودم ولی لغو کاربری شدم 🤣🤣هستم در خدمتتون😎خب حالا یه صلوات واسم بفرستید اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌷 یه روز یه تک شاخ میخوره به دوشاخ برق میگیرتش میمیره😒🤣🤣🤣🤣همین الان اینو ساختمااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣بگی شنیدی با همین ثم هام میام تو لوزلمعدت😂😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بافتنی علاقه داری بیا من یه چیزایی رایگان بهت یاد میدم ، قبلا هم کانال تلگرام داشتم خیلی آموزش رایگان میزاشتم و هر کی از هر شهری بود یاد میگرفت 

عاشق بافتنی هستم ، عروسک های بافتنی میبافم و اشارپ وپاپوش و... 
خیاطی هم میتونی از روی کتابای هنرستان یاد بگیری کتاباش رایگان میتونی دانلود کنی

منم خودم یه مدت وضع خوبی نداشتم لااقل لباسای خودمو میدوختم خیلی ارزون میشد. ی چنتای اول اشتباه کردم ولی به مرور چیزای بهتر هم دوختم