2777
2789
عنوان

خواب دیدن آیت الله بهجت

4962 بازدید | 19 پست

بچه ها،من حدودا دوماه پیش خواب دیدم،تو قم هستیم و یه منزل کرایه کردیم،یعنی از مشهد برگشتیم و رفتیم قم برا زیارت،ولی تو خونه ای که کرایه کردیم،یه لحظه آیت الله بهجت جلوم نشسته بود و یهویی از سمت راست من یه حرز فلزی دادن دستم،البته اونیکه حرز رو داد اصلا ندیدم کی بود،بعدش آیت الله بهجت از حرز امام رضا کلی تعریف کرد که یعنی به بازوم ببندم.البته خیلی از حرفاشون یادم نیست.بنظرتون این تعبیرش چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرز چیه؟!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

حرز،محافظه 

همه ی اماما حرز،مخصوص خودشونو داشتن 

حرز امام جواد عالیه 

ولی تو هم حرز امام رضا رو ببند بازوت .اتفاقا میزارتش تو فلز،نقره حرز،امام جوادو

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

میدونین از کجا میشه حرز فلزی تهیه کرد؟یعنی کدوم صنف میفروشه؟

ن والا کلاهبردار،میترسم باشن ولی اگه مشهدی برو جاهای مذهبی

گلم اداب حرز،امام رضارو نمیدونم ولی حرز امام جوادو باید روی پوست اهو بنویسن و داخل لوله ی فلزی ک از جنس نقره با درجه بالا هست بذارن و ب بازوی سمت راست ببندن این حرز،عالیه 

ولی حرز،امام رضا رو بخون تو نت فک کنم باشه .خوش ب حالت من ایت الله بهجتو دوسشون دارم کاش منم تو خواب ببینمشون

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>