2777
2789

من و شوهرم‌پنج ساله با دوران عقد با همیم...قرار شد عروسی نگیریم. و یه  خونه دیگه بخریم ...کع سرمایمون بشه...پول عکاسی و آرایشگاهم خودم دادم و لباس عروس هفتصد هزار تومنی  سال ۹۶.... بعد عروسی فهمیدم خونه رو بنام خواهرش هست...کلا خونه رو از خواهرش خریده بود ولی قرار بود بنام بزنه بعده عروسی بنام نکرو و بماند چه آتیش هایی تو زندگیم راه انداختند... خواهر شوهرم هجده سال از من بزرگتره و  مدام دورا دور شوهرمو کنترل می کنه. یکسال بعده عروسی فهمیدم شوهرم اعتیاد داره...ینی از قبل آشنایی با منم داشته ولی نگفتن به من....منم متوجه نشدم...تو عقد پاک بود و بعد عروسی   دوباره شروع کرد اینو از دوستاش شنیدم...تا طلاق رفتیم ولی گفت یه فرصتع دیگه بهم بده....خلاصه بر گشتم و ترکش دادم.‌‌بماند چه جهنمی بود... خواهرها و مادرش رفتن مشهد تو دوران ترک و من  بودم و یه آدم مرده که پنج و شش کیلو شد.. و مدام بالا می آورد و خمار و دردسراش...شوهرم پاک شد...الان ده ماهه‌.‌‌‌ماهای اول  خیلی بهتر به زندگی پایبند بود...الان دوباره چتد ماهه فقط هر چی اونا میگن‌‌‌‌....پریشب اومد خونه مامانم گفت ماشین نوشتم به نام خواهرم ..چون خودم ماشین داشتم به من نمیدادن...حتی به من یه زنگ نزد.... اون شب خونه ی مامانم دعوامون شد‌‌‌.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ب نام تو نکرد

واااا چیزخورش کردن😶

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■

هر چی دهنش در اومد گفت...گقت خواهرم‌معاونه‌‌‌.پولداره‌‌..من مگه دیوونم حمایت مالی اونو ول کنم...اینم بگم شوهرم وضعش عالیه‌‌‌‌‌‌.‌...اینا ازش میگیرن که این نه و فقط خواهرش چون میخواد جلو ش۰وهرش بگه خونه  داداشم بنام منه و اینم می ترسه از خواهرش این بلاها رو سره من در آورده...واقعا خستم‌.‌۲۸ سالمه...بچه ندارم...به طلاق فکر می کنم...ولی سخته....تو این‌مملکت طلاق واقعا سخته...حیرونم‌چیکار کنم....برام دعا کنید...

چی بگیم والا

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍