2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره معذرت خواهیش قبول نکن بزا قشنگ جبران کنه  معذرت خواهی کافی نیست به نظر من

اخه میدونی چیه مرسا خانم.اگر یادش رفته بود ی چیزی دو نفر جلوش کادو دادن.من توقع داشتم همون موقع بوسم کنه تبریک بگه.ولی رفت تو گوشی

دختر۹ ساله.پسرم
اخه میدونی چیه مرسا خانم.اگر یادش رفته بود ی چیزی دو نفر جلوش کادو دادن.من توقع داشتم همون موقع بوسم ...

اره عزیزم میدونم 

اما بنظرم قهر نکن اون موقه عصبی بودم الان نظرم عوض شد 

دلیل کارش بپرس ولی باهاش سرد باش 

همینی که به من گفتی بهش بگو . شاید فکرش درگیر چیزی هست 

👀💛
اره عزیزم میدونم  اما بنظرم قهر نکن اون موقه عصبی بودم الان نظرم عوض شد  دلیل کارش بپرس ...

نه قهر کردم الان بار اولش نیست که این مدلی بی توجهی میکنه واتساپ پروفایل غمگین میذارم.دوستام میان میگن چته این انگار نه انگار

دختر۹ ساله.پسرم
نه قهر کردم الان بار اولش نیست که این مدلی بی توجهی میکنه واتساپ پروفایل غمگین میذارم.دوستام میان می ...

به نظرم قضیه رو کش نده اگه از کنار این ناراحتی ها به راحتی رد شین زندگی خیلی شیرین تر میشه

الانم برین ازش بپرسین بنظرم تا خودش بگه دیگه 

خیالتونم راحت میشه 

👀💛

تولدت مبارک باشه عزیزم منم پارسال تولد شوهرم تاجایی که تونستم سنگ تموم گذاشتم به خانوادش شام دادم وپذیرایی خوب ویه کادوی عالی ولی اون چی یادش رفت تولدمو وتبریک هم نگفت 

خدا باید خودش جور بکنه کاری که خدابرات جور کنه بهترینه🥰🥰
تولدت مبارک باشه عزیزم منم پارسال تولد شوهرم تاجایی که تونستم سنگ تموم گذاشتم به خانوادش شام دادم وپ ...

مرسی گلم.اره منم پارسال براش گوشی خریدم.به خاطر کرونا من خیلی حساس شدم.اومد پرو پرو بهم میگه من میخواستم بگم شام بریم بیرون تو که نمیای.منم گفتم نمیخواد شام ببری بیرون ی تبریک الکی میگفتی.اصلا با شاد بودن من مخالفه.

دختر۹ ساله.پسرم
بله عزیزم

تولدت مبارک اسی جوووون ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩💋💋💋💋💋💋💐💐💐💐💐💐💐💐

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر