2777
2789
آره واقعا،اوایل ناراحت میشدم ولی الان عادت کردم البته همسر من انقدر گرفتاری وکار داره که اینچیزا یا ...

اخه میدونی اگه یادش رفته بود میگفتم عیب نداره.دو نفر جلوش تبریک گفتن بهم دیشب تا اخر شب منتظر موندم تبریک بگه نگفت.امروزم تا بعدازظهر منتظرش بودم ولی نگفت منم ی دفعه قاطی کردم.

دختر۹ ساله.پسرم
بعدش تولد مامانش فروردین بود.سریع بهم گفت به مامانم زنگ زدی به بچه امونم گوشیرو بدم که به مامانش تبر ...

ووااایی خو چرا نشسییی پاشو یکاری کن 

حداقل من اعصابم اروم شه😂🤦🏻‍♀️

👀💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدوونم والا  شوهر من بخواد ازین کارا کنه فقط سر میشم و قهر میکنم  بعدشم شام هم بهش‌نمی ...

بخدا.من به خاطر بچه مجبور شدم شام بذارم.وگرنه نمیذاشتم.الانم دعوام شد باهاش.این یعنی به درکت که تولدته

دختر۹ ساله.پسرم
همسر منم نمیگه،روز مادر به مادرا  زنگ میزنه به من تبریک نمیگه،منم تو دلم میگم به جهنم،میرم برا ...

وای شما چطوری طاقت میارین من از بی توجهی متنفرم 

من الان اگه تو ماشین بشینم حرف بزنم حواسش به من نباشه کلی قیافه میگیرم که چرا توجه نمیکنی و اینا

👀💛
اع قاطی کردی ؟چیکردی مگه؟

اره دیگه گفتم بلد بودی تولدت مادرت سریع بگی گوشیرو بده بچه.بچه هم تبریک بگه.دیشب تا حالا نمیتونستی به بچه یاد بدی تولد منه.بعدش هر چی اومد مغذرت خواهی من محلش ندادم اخه چند وقته اینجوری میکنه.حتی ی پیام تو واتساپ نداد

دختر۹ ساله.پسرم
اره دیگه گفتم بلد بودی تولدت مادرت سریع بگی گوشیرو بده بچه.بچه هم تبریک بگه.دیشب تا حالا نمیتونستی ب ...

اره معذرت خواهیش قبول نکن بزا قشنگ جبران کنه 

معذرت خواهی کافی نیست به نظر من

👀💛
همسر منم نمیگه،روز مادر به مادرا  زنگ میزنه به من تبریک نمیگه،منم تو دلم میگم به جهنم،میرم برا ...

وای شما صبرت خیلی زیاده.من ی ذره اعصابمو خورد کنه.خودمو جر میدم.

دختر۹ ساله.پسرم