2777
2789
عنوان

مرکز ابن سینا

137 بازدید | 4 پست

دکتر واسه شوهرم ازمایش نوشته گفت باید بره ابن سینا .تهران ادرسشو داد الان یادم نیست..کیا همسرشون اینجا ازمایش اسپرم داده ..چجوریه نوبت دهیش باید زنگ بزنم؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من همسرم رویان از اسپرم داد برو اونجا دقیقه صب ساعت ۶نیم رفتیم اولین نوبت رفت دادو اومد

ابن سینام ک رفتی شناسنامه خودتو شوهرتو ببر نوبت ازمایشگاه بگید انجام بده صب خیلی زود برو نوبت اول باشی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
من همسرم رویان از اسپرم داد برو اونجا دقیقه صب ساعت ۶نیم رفتیم اولین نوبت رفت دادو اومد ابن سینام ک ...

میترسم دکترم قبول نکنه وگرنه رویان بهش نزدیک تره..صبح زودم نمیتونه بره چ بدبختی گیر افتادیم بخدا اصلا نمیدونم بتونه بره نره چون نمیتونه انقدر مرخصی بگیره..رویان عصر هام هستن؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم دکترم قبول نکنه وگرنه رویان بهش نزدیک تره..صبح زودم نمیتونه بره چ بدبختی گیر افتادیم بخدا اصل ...

نمیدونم منو همسرم ۶نیم رفتیم ۸خونه بودیم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

سلام عزیزان

وقت دهی رویان و ابن سینا که افتضاحه ، دق میاد آدم، خیلیم بد برخورد میکردن با مریضا

من و همسرم ۲ سال از عمرمونو اونجا هدر دادیم آخرم بی نتیجه و ناامید برگشتیم

رفتیم مرکز مام شوهرم پیش دکتر اطرج رفت و خداروشکر درمان شد منم زیر نظر دکتر منتظری دارم کارای انتقالو انجام میدم ، واقعا خیلی بهتر  از مراکز دیگه ست

انشالله همه چی بخوبی برای هممون پیش بره