2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره اهن ک مارک لیپوزوفر بده.مطمینا دوس داره

مولتی هم فک کنم ویتان خوبه با اب قاطی کن و بگو شربته

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
قطره اهن ک مارک لیپوزوفر بده.مطمینا دوس داره مولتی هم فک کنم ویتان خوبه با اب قاطی کن و بگو شربته

وقتی ببینه تو قاشق یا سرنگ میخوام بهش چیزی بدم میفهمه دارو هستش کلا دهنشو قفل میکنه 

وقتی ببینه تو قاشق یا سرنگ میخوام بهش چیزی بدم میفهمه دارو هستش کلا دهنشو قفل میکنه 

خب بکن تو لیوان اب و یک میلی مولتی رو خالی کن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
خب دندوناش سیاه نمیشه یا طعم اب تغییر مبکنه میخوره

دختر من میخوره، دندون اش هم سیاه نمیشه، چون آب اش خیلی زیاد،تا ماه پیش خارجی میدادم، ایرانی یبار قاطی کردم دیدم خورد دیگه ایرانی میدم، بعدش هم با مسواک یه قاشق آب و دو قطره آبلیمو تمیز میکنم دندوناش، دختر من اهل آب میوه نیست اگر پسرت هست بریز تو آبمیوه، دختر من ۱۶ ماهش ولی کارتون آموزشی مسواک زدن براش خیلی گذاشتم ،مسواک میدم خودش بازی بازی مسواک میزنه

خب دیگه چیزی به دوسالگیش نمونده‌. غذاهایی که آهن دار بهش بده

اخه خیلی بیحاله بیشتر خسته اس مث قبل نیس همش میگه مامان لالا ازمایش که داد کم خون بود ویتامین د هم کم بود