2777
2789
عنوان

میشه بهم کمک کنید. دختر دو سال و نیمه من...

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 57 پست
دمپایی خوشگل براش بخر. برچسب بچسبون. اینکارهارو کردی؟

دمپایی خریدم براش ولی تو حموم پاش نمیکنه تا میگم بریم حمام شروع میکنه ب گریه. حالا برچسبم امتحان میکنم ببینم فایده داره یا ن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمپایی خریدم براش ولی تو حموم پاش نمیکنه تا میگم بریم حمام شروع میکنه ب گریه. حالا برچسبم امتحان میک ...

بادکنک و شکلات هم بذار. از این کپسولای جدید دیدی اومدن توی آب گرم میندازی باز میشه حیوون میاد بیرون؟ همه جا دارن بده دستش بذارن توی آب لگن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ینی چی اختلال حسی؟ میشه کمی توضیح بدی درباره مشکلش؟ 

بعضی بچه ها حسهای لامسه و وستیبولار و عمقی غیر یکپارچه دارند و براشون تحریکات محیطی خیلی بیشتر و یا خیلی کمتر از افراد دیگه در مغز تفسیر میشه .پیشنهاد می کنم توی گوگل در موردش جستجو کن اختلال یکپارچگی حسی

آره آره دیدم. کجاها میفروشن؟اسمشون چیه؟ 

تمام بقالی ها دارن. من میرم به مغازه داره میگم از این کپسولا که میندازن تو آب بدید  

اصلا بری توی مغازه گذاشتن جلو چشم.

لوازم تحریر فروشیا. اسباب بازی فروشیا هم دارن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مرسی عزیزم❤️

خواهش میکنم. 

بچه های منم همینطوری ناز دارن.

هر دفعه به یه بهانه ای گرفتارم.

وان حموم رو بشور بزار وسط خونه.  اسباب بازی بریز توش بازی کنه 

یواش یواش یکم اب بریز زیرشم پارچه پهن کن برین داخلش بازی کنین. بعد از مدتی منتقل کن به حموم. 

چند بار هم بریم توی حموم بدون حمام کردن بازی کنین بیاین بیرون. تا محیط براش عادی بشه. 

دختر منم خلی ترسو هست واسه ترساش همیشه باید دنبال راه حل باشه الان نزدیک سه ساله شده تازه تونستم از پوشک بگیرم. یکسال درگیر بودم همش میگفت از جیش خودم میترسم.

از صدای باد میترسه اگه یه موتوری توی کوچه رد بشه صداش بیاد داخل خونه میترسه و خلی چیزهای دیگه.

منم واسه هر کدام جداگانه باید فکر کنم راه حل پیدا کنم 

وان حموم رو بشور بزار وسط خونه.  اسباب بازی بریز توش بازی کنه  یواش یواش یکم اب بریز زیرش ...

دقیقا مثل دختر من. بشدت ترسو هست. تو بغل خودم ببرمش دسشویی میاد ولی به هیچ عنوان حاضر نیس خودش دمپایی بپوشه و بیاد داخل انقد جیغ میزنه و گریه میکنه ک حد نداره. خیلی نگرانم ک چجوری باید با این اوضاع از پوشک بگیرمش