من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
شکم فقط با رژیم کوچیک میشه. اصلا شب نون و برنج نخور و ظهرم بیشتر از ی کفگیر نخور. عصر ب بعد میوه شیرین و خوراکی نشاسته ای نخور. پروتیین بیشتر مصرف کن مثه شیر و مرغ و تخم مرغ. و خاب کافی و ورزش
یعنی با حرکات ورزشی امکان نداره کوچیک شه؟ چون بعضی موقع ها مجبوری شام از اینجور چیزا بخوری
ن شما با حرکات ورزشی عضله خاهی ساخت ولی اون عضله دیده نمیشه تا وقتی روش چربیه. و چربی ام فقط با رژیم میریزه. خانومای ایرونی شکماشون فقط بخاطر تغذیه شبانه بزرگ میشه. شام ساعت ۸تا ۹ خیلی مختصر ورژیمی. اگر با نون باشه فقط ی کف دست اگر سالاد باشه داخلش مرغ یا ماهی تیکه شده باشه. برنج مطلقا نباید بخوری
همسرم هم میگفت با حرکات ورزشی نمی ره دوس نداشتم باور کنم😅 دستت درد نکنه عزیزم
کلا ورزش کردن بیشترش تغذیه ست. اگر ی رژیم اصولی نداشته باشی ورزش کار زیادی برای اندامت نمیکنه. مثلا بعد ی سال میری باشگاه میبینی خانوما توی این ی ساله تکون نخوردن. شاید طرف لاغر شده ولی همچنان تناسب نداره. ب نظر من قبل از اینکه کسی بخاد تصمیم بگیره ورزش کنه باید اراده کنه رژیم بگیره😘😘