2777
2789
عنوان

دکتر سیم فروش

780 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی از دوستان هست که از افراد خانواده شون به علت سرطان پروستات توسط دکتر سیم فروش عمل برداشتن کامل پروستات انجام داده باشند؟

میخوام بدونم عوارض بعد عمل داشته بیمارتون؟

پدرم به زودی باید عمل بشه توسط ایشون

بسیار نگرانم و نمیدونم کدوم پزشک خوبه 

دعا برای سلامتی همه مادرا از جمله مادر عزیز خودم🙏🙏🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر مشهدی عزیزم پدرتونو ببرید دکتر فرقانی کارشون عالیه

من مامانم پیششون پستانشو برداشت

میشه لطفا واسه پیدا کردن کار ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم( با کار باهم شدیم جن و بسم الله)😔ممنون خواهر گلم

دکتر بسیار خوبیه.من آشناهامون پیشش عمل کردن و خوب شدن.سه نفرشون.ولی از جزییاتش دیگه خبر ندارم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
دکتر بسیار خوبیه.من آشناهامون پیشش عمل کردن و خوب شدن.سه نفرشون.ولی از جزییاتش دیگه خبر ندارم.

ببخشید عزیزم پروستات عمل کردن؟

ببخشید عزیزم پروستات عمل کردن؟

بله.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
ممنونم ازتون

خواهش میکنم خانومی.امیدوارم پدرتون هرچه زودتر سلامتیشوتو بدست بیارن.

خواهش میکنم خانومی.امیدوارم پدرتون هرچه زودتر سلامتیشوتو بدست بیارن.

ممنونم الهی آمین...الهی شماو عزیزانتون هم سلامت باشید