2777
2789
عنوان

مقدار خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 120 پست
چ بد عزیزم خیلی برات ناراحت شدم، ان شالله خود خدا حمایتت میکنه🙏

منو شوهرم هردو ازدواج دوممه هرکی اومد بچه داشت یا پسربود خودم ترسیدم بعدش بهم نازکنه. یا یکی بود مهریه زنشو میداد مامانم خودش ردش کرد اینک اومد شرایطش بهم میخورد ن بچه داشت مطلقه هم بود و س سالم ازم بزرگتره. خیلیم خودشو مظلوم باادب نشون دادن بخصوص خودش و خواهرش. دقیقا بعد عقد خودشو خواهرش اذیت کردن ینی خواهره اذیت میکرد شوهرم میگفت هیچی نگو وگرن میبزمت شهرت طلاقت میدم 😢شبها تا صبح خابم نمیبرد بهم گفت چون فکرت مشغوله. قبل عقد گفت بریم ماه عسل چالوس بعد عقد پیچوند گفت عه دوستم گفت ویلاشون نمیدونم چ شده نمیشه بریم. هیچ جا منو نبرد. ازکجا میدونستم حرفاش دروغه. الانا میگفت چجوری زن قبلیشم دس مینداخته مث من. الان میفهمم چرا همش میرفته قهرخونه باباش دختره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها 

قبلیه 17سالگی ازدواج کردم نوه خالم. بود معتاد فاسد کتک. میزدمامانش جلو. خودم. پسرشو تحریک میکرد تهمت میزدن. واس همین تا دیدم این معتاد خراب نیس و مامانشم مطلومه زود قبول کرد مامانم منم. گفتم خوبن دیگ. ولی اشتباه کردم هم واس تحقیق کاش از داییام کمک. میگرفتم هم اینکوی خواهرمجرد سن بالا داره نباید زنش میشدم چون بجای مادره خواهرشوهرم داره ریاست میکنه جوریک. جاری بزرگم( جاریم از خواهرشوهرم بزرگتره)ک رفتم دوبار خونشون هم کدبانویه هم شاغل هم. سه تا پسر داره رو هم. اذیت میکنه بیست ساله عروسشونه هنوز دعوادارن باهم. چ برسه ب من 😕

اها حالا تصمیمت چیه

صددرصد جدایی ولی با مامانم نمیدونم چکارکنم اخه دفعه قبل زمان طلاق خ اذیتم کرد تو سرم زد ایندفعه اگ. شغل مناسب ینی کارمندی پیداکنم ن مث فروشندگی ک بیمه و... داشته باشه فک کنم باهام خوش رفتار بشه. دیگ.ینی مامانم قبلا همش میخاست سریع ازدواج کنم. چون شوهرسابقم واس بارسوم. زن گرفته بود( الان سومیشم طلاق داده)گفت تو هم. زود ازدواج کن بچه بیار. الانک دید چ مردای کلاهبرداری وجوذدارن( همین شوهرم) میگ. دیگ حق نداری ازدواج کنی. ترسیده. هرروزم میگ. خداباباتونو بیامرزه چ مرد خوبی بود دامادای الان چرا اینجورین😟

صددرصد جدایی ولی با مامانم نمیدونم چکارکنم اخه دفعه قبل زمان طلاق خ اذیتم کرد تو سرم زد ایندفعه اگ. ...

همه هم ک مثل هم نیستن، بنظر من شمام چون شتاب زده عمل کردید هر دوموردو اینجور شده، حالا ان شالله ی کار خوب پیدا کنی مستقل شی ي بخت خوبم نصیبت بشه فقط خاهشا با تحقیق و چشم باز همینم ک بچه نیاوردی تا الان عاقل بودی یکی دیگ رو هم بدبخت نکردید موفق باشی

همه هم ک مثل هم نیستن، بنظر من شمام چون شتاب زده عمل کردید هر دوموردو اینجور شده، حالا ان شالله ی کا ...

ممنونم انشالله شماهم موفق و شاد باشی همیشه. ممنون راهنمایی کردی

ببین اسی این دوستمون عصبانی شده ببین چه کار کردی،آ ره به خدا بعضی مردا گرگ آ بدیده هستن،نمیدونم رو چ ...

شوهرم عادی شده واسش طلاق چون سر قبلی همچی بخشید زنش حتی شوهرم تعریف کرد. ک پیش قاصی یجوری حرفیده قاصی کم آورده انقد زبون داره. همه رو بخشیده فقط خودش نجات داده. شوهرمم بهم میگفت توروهم طلاق میدم میرم زن تهرانی میگیرم 😒باز میگفت نه دختر 18ساله از شهرخودم 😒دیگ فهمیدم فقط برای ازارم اینجوری میگ هرچند ک واقعا میخاد انجام بده ولی جیب خالی پزعالی هس واس همین ول کرده رفته بقول خودش 5سال کارکنه 500تومن جمع کنه بزگرده شهرش منم انگار پله ترقی اش بودم 

اخه خیالش راحته دیگ عقد شدم و بخاطر ابرو تحملش میکنم بخدا باباش همون ماه اول ک شهرشون بودم میخاست سر ...

عزیزم هیچی مهمتر از خود آدم نیست حتی ابرو صبر کردن هم حدی داره

فقط خدا ❤️❤️❤️
عزیزم هیچی مهمتر از خود آدم نیست حتی ابرو صبر کردن هم حدی داره

اره الان دیگ بیخیال شدم مامانمم گفت فلان همسایش دخترش جهاربار شوهرکرد اخری خوب دراومد بچه دارشده خداخیر بده ب اون دخترهمسایه. چون مامانم الان راصی شده ب طلاقم

ممنون وقت گذاشتی راهنمایی کردی🌹انشالله همیشه موفق باشی 💖

همچنین عزیزم امیدوارم  طلاقتو راحت بگیری   

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
ن انقد خسیسه  فک نکنم کسی باهاش باشه چون یمدت تقریبا تا یکماه پیش بدجور بهم گیر میداد ک منو ببر ...

عایییی کاش همون تیلیاردرو قبول میکردی زندگی ک فقط بچه نیست تازه وقتی میدید بچه دار نمیشی میزاشتت رو سرش

تف ب شرف این چون میدونه زنای خیابون شبی 700خرج میبرن  اومده زن گرفته ک خرجشو نده اشغال    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
آره بعصی اوقات حرفهای تو. سرش بلندم میزد ک دوبار دستش رو شد. یبار آشتی بودیما  با خودش یهو گفت ...

بخدا شوهر منه 

چندبار حرفاش بلند زده شنیدم 

یه بارم فکر کرد خونه نیستم همینطور داشت فحشم میداد دعوا نکرده بودیماااا بخدا 

وای چقدر شبیه 

اینم از من همین خواست😯😯😯😯