چ بد عزیزم خیلی برات ناراحت شدم، ان شالله خود خدا حمایتت میکنه🙏
منو شوهرم هردو ازدواج دوممه هرکی اومد بچه داشت یا پسربود خودم ترسیدم بعدش بهم نازکنه. یا یکی بود مهریه زنشو میداد مامانم خودش ردش کرد اینک اومد شرایطش بهم میخورد ن بچه داشت مطلقه هم بود و س سالم ازم بزرگتره. خیلیم خودشو مظلوم باادب نشون دادن بخصوص خودش و خواهرش. دقیقا بعد عقد خودشو خواهرش اذیت کردن ینی خواهره اذیت میکرد شوهرم میگفت هیچی نگو وگرن میبزمت شهرت طلاقت میدم 😢شبها تا صبح خابم نمیبرد بهم گفت چون فکرت مشغوله. قبل عقد گفت بریم ماه عسل چالوس بعد عقد پیچوند گفت عه دوستم گفت ویلاشون نمیدونم چ شده نمیشه بریم. هیچ جا منو نبرد. ازکجا میدونستم حرفاش دروغه. الانا میگفت چجوری زن قبلیشم دس مینداخته مث من. الان میفهمم چرا همش میرفته قهرخونه باباش دختره.
قبلیه 17سالگی ازدواج کردم نوه خالم. بود معتاد فاسد کتک. میزدمامانش جلو. خودم. پسرشو تحریک میکرد تهمت میزدن. واس همین تا دیدم این معتاد خراب نیس و مامانشم مطلومه زود قبول کرد مامانم منم. گفتم خوبن دیگ. ولی اشتباه کردم هم واس تحقیق کاش از داییام کمک. میگرفتم هم اینکوی خواهرمجرد سن بالا داره نباید زنش میشدم چون بجای مادره خواهرشوهرم داره ریاست میکنه جوریک. جاری بزرگم( جاریم از خواهرشوهرم بزرگتره)ک رفتم دوبار خونشون هم کدبانویه هم شاغل هم. سه تا پسر داره رو هم. اذیت میکنه بیست ساله عروسشونه هنوز دعوادارن باهم. چ برسه ب من 😕
صددرصد جدایی ولی با مامانم نمیدونم چکارکنم اخه دفعه قبل زمان طلاق خ اذیتم کرد تو سرم زد ایندفعه اگ. ...
همه هم ک مثل هم نیستن، بنظر من شمام چون شتاب زده عمل کردید هر دوموردو اینجور شده، حالا ان شالله ی کار خوب پیدا کنی مستقل شی ي بخت خوبم نصیبت بشه فقط خاهشا با تحقیق و چشم باز همینم ک بچه نیاوردی تا الان عاقل بودی یکی دیگ رو هم بدبخت نکردید موفق باشی
ببین اسی این دوستمون عصبانی شده ببین چه کار کردی،آ ره به خدا بعضی مردا گرگ آ بدیده هستن،نمیدونم رو چ ...
شوهرم عادی شده واسش طلاق چون سر قبلی همچی بخشید زنش حتی شوهرم تعریف کرد. ک پیش قاصی یجوری حرفیده قاصی کم آورده انقد زبون داره. همه رو بخشیده فقط خودش نجات داده. شوهرمم بهم میگفت توروهم طلاق میدم میرم زن تهرانی میگیرم 😒باز میگفت نه دختر 18ساله از شهرخودم 😒دیگ فهمیدم فقط برای ازارم اینجوری میگ هرچند ک واقعا میخاد انجام بده ولی جیب خالی پزعالی هس واس همین ول کرده رفته بقول خودش 5سال کارکنه 500تومن جمع کنه بزگرده شهرش منم انگار پله ترقی اش بودم